Raindrop. Kayla Akroyd
Numarul mesajelor : 1863 Data de inscriere : 20/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Vid.
| Subiect: Poveste. Sam Apr 24, 2010 1:55 am | |
| In anul 2009, un profesor nebun a incendiat laboratorul in care lucra. Inainte de incendiere, acesta a inventat o substanta care face orice lucru sa dispara si-l distruge. Substanta este acida. In anul 2010, niste straini au facut niste cercetari in locul unde a fost incendiat laboratorul. Au gasit substanta si au dus-o in tara lor sa o studieze. In timp ce savantii testau substanta, un grup de studenti era in vizita la laborator...erau tineri si dornici de cunoastere. Supusa multor teste, substanta a "explodat" si s-a multiplicat, ea afectandu-i serios pe savanti si pana la urma distrugandu-i. Dupa explozie, studentii nu au fost distrusi o data cu savantii, deoarece, din fericire, nu ajunsesera in incinta laboratorului. La cateva zile dupa explozie, tinerii au aflat ca au niste puteri uimitoare. Au decis sa nu spuna nimic lumii deoarece au considerat ca vor fi tratati ca niste sobolani de laborator. Sotia unuia dintre savanti, a fost distrusa dupa moartea sotului ei, asa ca a inceput si ea niste investigatii. Dupa un timp, a decis ca nu se poate descurca singura, asa ca a contactat FBI-ul pentru cautarea unor stundenti cu niste abilitati neobisnuite. Pana la urma, aceasta a dat de ei si le-a trimis o invitatie la noua sa academie:
"Buna ziua, Va invitam sa va inscrieti la noua academie speciala pentru adolescenti. Veti afla despre ce este vorba de indata ce veti ajunge aici."
Odata ajunsi la Academie, li se va spune povestea substantei si li se va cere ajutorul sa o distruga. | |
|
Raindrop. Kayla Akroyd
Numarul mesajelor : 1863 Data de inscriere : 20/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Vid.
| Subiect: Re: Poveste. Sam Mai 08, 2010 2:03 am | |
| Anunt important: Toti membrii Academiei sunt rugati sa vina in amfiteatru pentru discutarea unei probleme foarte importante. Probabil majoritatea dintre voi stiu care este, asa ca vom incerca sa o rezolvam cat de curand posibil. Pana atunci, ne vedem in seara aceasta in amfiteatru pentru a discuta efectele si posibilele cauze. Prezenta este obligatorie.
Directoarea Samantha Carter. | |
|
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Poveste. Mier Iun 09, 2010 2:45 am | |
| Toti elevii sunt obligati sa participe la cursuri incepand din data de 15 iunie. Ati avut destul timp sa va cunoasteti intre voi si puterile voastre mai bine. Veti face cunostinta si cu profesorii vostri: Angelina James, profesoara experimentata de magie, Tony Blackstone, profesor despre puncte forte, puncte slabe si va va ajuta sa va mariti puterile si ultimul, dar nu cel din urma, James Ward, profesor de lupte pe teren. Atentie! 10 absente de la cursuri, sunteti morti. O absenta, un pas mai aproape de moarte. Nu ne permitem sa avem de-a face cu elevi neseriosi.
Samantha Carter | |
|