Hai sa ii iau pe rand.
Edward : in Twilight a aratat destul de bine, in New Moon e prea matur, iar in Eclipse arata cam ca in Twi, dar se vede ca Rob a mai imbatranit cu vreo doi ani.
Bella : in Twi arata ca o papusa, in NM si Eclipse e mult mai matura, ceea ce este bine, pentru ca ea poate imbatrani.
Carlisle : in Twilight arata bine, in NM pare un pic mai bronzat, dar in Eclipse mi se pare mai groaznic, acum ca vad cele trei poze. Prea aspra privirea...
Emmett : in Twi arata superb, in NM nu foarte, dar oricum nu isi pierde farmecul. In Eclipse arata groaznic cu tunsoarea aia, pot sa zic chiar ca un pampalau.
)
Rosalie : in Twilight si NM arata foarte bine, iar in Ecli' se vede schimbarea nuantei parului, dar mi se pare in continuare frumoasa.
Jasper : daca in Twilight si New Moon arata destul de bine (nu a fost printre preferatii mei si nu este), in Eclipse i-au facut un look groaznic. Parul e prea lung si nu ii sta bine deloc.
Alice : in Twi imi placea parul ei facut "tepi". In NM probabil i-au dat cu gel, ca sa nu mai arate chiar tepos, iar in Eclipse i l-au scurtat putin. Inca imi place look-ul, au facut o treaba buna.
Victoria : hm...in Twi si NM Rachelle a avut cam aceeasi nuanta a parului, arata destul de bine. In Eclipse Bryce nu e Rachelle, deci se cam vede ca nu e Victoria cea veche. Dar arata OK.
Zici ca's de la Times Square. =))