| Vasul fantoma (Ghost ship) | |
|
+4Corynelle;x the.dazzled.one <3 ToxicBlood Ale. 8 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Vasul fantoma (Ghost ship) Dum Feb 28, 2010 8:53 pm | |
| Scurta descriere: O echipa de recuperatori de vapoare primeste o oferta tentanta de a recupera o epava si anume linerul de lux Antonia Graza, fara a sti exact in ce anume se implica. Se pare ca cel care ii angajeaza este trimisul vaporului, fantoma care cauta noi victime. Echipajul de pe Arctic Warrior ajunge pe vaporul fantoma, care ii prinde intr-o capcana si apar o serie de evenimente neplacute, in urma carora supravietuieste o singura persoana. Tin sa spun ca este interzis sub 16 ani, dar eu tot l-am vazut. ) Mi-a placut mult, a fost captivant :x iar sfarsitul...m-a lasat rece. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Vasul fantoma (Ghost ship) Lun Mar 01, 2010 3:12 pm | |
| L-am vazut mai demult:| P fost cul cand atunci cand erau aia inca pe vas,i-a taiat cordonul ala in doua pe toti:-? Un film destul de bun:-? | |
|
| |
the.dazzled.one <3 Jennifer Lee
Numarul mesajelor : 541 Data de inscriere : 30/11/2009 Varsta : 27 Localizare : in the middle of nowhere...
| Subiect: Re: Vasul fantoma (Ghost ship) Vin Mar 05, 2010 11:31 pm | |
| Eu l-am vazut cand eram mai mica...Am avut cosmaruri saptamani la rand dupa aceea ) | |
|
| |
Corynelle;x Loyal Vampire
Numarul mesajelor : 1589 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 30
| Subiect: Re: Vasul fantoma (Ghost ship) Dum Mar 21, 2010 7:00 pm | |
| Pff....filmu asta a fost la TV intr-o vineri. Am vrut sa ma uit..dar am uitat:)) | |
|
| |
×ღ×|Never.Alone Cezar Chil Hole
Numarul mesajelor : 2944 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 27 Localizare : Undeva unde lumea va exista la infinit...
| Subiect: Re: Vasul fantoma (Ghost ship) Joi Iun 10, 2010 7:54 pm | |
| Nu a auzit de filmul asta deloc .Este interesant sau e infricosator ?Daca e de groaza ma bag , pentru ca imi plac filmele de groaza . | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Vasul fantoma (Ghost ship) Joi Iun 10, 2010 9:05 pm | |
| - Truechaos a scris:
- Nu a auzit de filmul asta deloc .Este interesant sau e infricosator ?Daca e de groaza ma bag , pentru ca imi plac filmele de groaza .
E si interesant, si infricosator. E numai bun. Nu este chiar horror, ci mai mult un thriller. Poate o sa iti placa daca te uiti la el, mie mi-a placut. Sincer. :d | |
|
| |
Chocoholic Alice Lotte Beth Etoille
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: Vasul fantoma (Ghost ship) Joi Iun 10, 2010 9:24 pm | |
| orice are legatura cu horror eu nu ma bag ) frate eu m-am speriat si la un documentar despre dinozauri ) nu mai zic la asa ceva )) dar poate o sa imi fac odata curaj sa ma uit cu niste pretene(obligatoriu) la el :-?? | |
|
| |
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Vasul fantoma (Ghost ship) Dum Iul 04, 2010 6:27 am | |
| am vazut filmul la scoala cu nebunii mei de la grupa de engleza...frate ce am mai ras =))) cand funia aia ii taie pe toti pe jumatate am zis WTF si apoi a urmat balta aia imensa de sange, si fetita aia care inca se mai tinea de bunicul ei OMFG :O a urmat o scena in care doi dintre cei care intrasera pe vas credeau ca mananca fasole, nici nu stiu ce era acolo sincer sa va spun [ce credeau ei ca era acolo] si cand colo mancasera viermi, prea scarboasa faza =)) inca o scena tare...cand a aratat cum o omoara pe cantareata aia imbracata in rochie rosie :X :X :X mama cum o prinsese de gat in carligul ala :O marfa filmul :X | |
|
| |
Jinx Alexiss Elenna Abrams
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Vasul fantoma (Ghost ship) Dum Iul 11, 2010 12:27 am | |
| L`am vazut si eu si mi`a placut mult ;x eu in loc sa`mi fie scarba radeam :-?? asa fac mereu. Mi`a placut mult inceputu` A fost chiar fain filmul .. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Vasul fantoma (Ghost ship) | |
| |
|
| |
| Vasul fantoma (Ghost ship) | |
|