| Categoric moarta | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Categoric moarta Sam Feb 27, 2010 3:39 am | |
| Categoric moarta este volumul 6 din seria Vampirii sudului. Delicios de imorala (Dallas Morning News) Amestecul spumos de dragoste, mister si fantezie continua! Si in acest episod, Sookie Stackhouse se dovedeste a fi la fel de activa si de implicata in intrigile si luptele violente dintre clanurile fiintelor supranaturale. Cand eroina noastra se pomeneste pe neasteptate in ipostaza de mostenitoare a verisoarei sale decedate, lucrurile se complica teribil. Insa cineva nu vrea ca Sookie sa cerceteze prea adanc trecutul acesteia si face totul ca s-o opreasca. Lista suspectilor incepe cu varcolacii renegati - care nu o recunosc pe Sookie drept prietena a haitei -, si se incheie cu insasi regina vampirilor, care rascoleste un subiect mai mult decat delicat pentru Sookie: prima ei iubire, fascinantul vampir Bill. Viata curajoasei tinere atarna la un moment dat doar de un fir, dar asta nu inseamna ca ea se retrage din fata pericolului. "Harris creeaza un mic orasel in Louisiana, populat de personaje imprevizibile si realiste, pe care cititorii vor vrea sa le intalneasca iar si iar."(Crescent Blues) | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Categoric moarta Sam Feb 27, 2010 3:40 am | |
| Nu am apucat sa mai comand cartea, dar vreau sa fac asta foarte curand. Pentru ca m-a cam lasat in ceata...si vreau sa vad ce sa intampla in continuare. | |
|
| |
Chocoholic Alice Lotte Beth Etoille
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: Categoric moarta Sam Feb 27, 2010 9:53 pm | |
| Pe asta am vazut-o la Carrefour la noi!Am citit ceva din ea...nu intelegeam nimic =))) A fost ciudata faza "Speram ca de data asta cand Bill va pleca sa ii infiga cineva un tarus in inima" ....deci asta m-a debusolat total!Si ceva despre un secret al ei si a lui Eric :-?? | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Categoric moarta Vin Mar 19, 2010 6:00 pm | |
| Am primit cartile saptamana asta, asa ca am inceput sa citesc cartea. De-abia sunt la pagina 90 si o iubesc! :x Imi place mult de Sookie ) Va recomand cartea cu caldura! | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: Categoric moarta Vin Mar 19, 2010 11:06 pm | |
| dar ce se intampla femeie???? eu am citit (din nou) ultimu capitol pe diagonala....ca daca ma apuc de ea in carrefour nu o mai las din mana si sincer am cam ramas fara bani dupa ultima tura la carrefour | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Categoric moarta Vin Mar 19, 2010 11:24 pm | |
| O sa iti spuna dupa ce o termin. =)) Inca nu stiu... Ma rog, Jason si cu una care este un varcolac-pantera cica's impreuna (din cartea cealalta). Si asta a suferit un avort spontan :-? pe aici am ajuns ) cand i-a cerut Jason o favoare lui Sookie... O sa iti spun mai pe larg dupa ce o termin. | |
|
| |
| Subiect: Re: Categoric moarta Vin Mar 19, 2010 11:55 pm | |
| avort???mama mea! eu am ramas in urma taaareeee...ca mi-am tot luat diferite carti si nu am mai avut bani si de astea...si acuma se mai lanseaza si academia vampirilor.... clar: trebuie sa jefuiesc o banca daca vreau sa imi cumpar carti in viitorul apropiat | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Categoric moarta Sam Mar 27, 2010 2:37 am | |
| - Citat :
- avort???mama mea!
Da, a facut avort :-? dar a rams insarcinata din nou...ma rog :-? Am terminat-o saptamana asta si a fost geniala :x Hadley, verisoara lui Sookie a fost vampir, dar un altul a omorat-o... E geniala:X | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Categoric moarta | |
| |
|
| |
| Categoric moarta | |
|