Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Clubul Mortilor Sam Feb 27, 2010 2:55 am | |
| In acest al treilea volum al seriei Vampirii Sudului, intitulat Clubul Mortilor, legatura romantica a tinerei Sookie Stackhouse cu frumosul vampir Bill trece prin momente mai putin fericite. El era singurul vampir cu care ea avusese o relatie (cel putin voluntar), dar in ultima vreme s-a tinut putin la distanta – la distanta, in alt stat. Seful sau, Eric cel sinistru si sexy, are o idee despre unde s-ar putea afla. Inainte sa-si dea seama, Sookie este in drum spre Jackson, Mississippi, ca sa se amestece cu lumea ascunsa de la Club Dead. Este o vânatoare periculoasa, unde societatea elitista a vampirilor poate decide sa se relaxeze si sa suga niste sânge grupa O. Dar când Sookie il gaseste in final pe Bill, nu este sigura daca sa-l salveze sau sa ascuta niste tarusi. O intriga captivanta, numeroase scene de actiune, personaje fascinante, un stil alert, un erotism bine dozat – sunt doar câteva dintre elementele care justifica succesul exploziv al cartii. | |
|
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Clubul Mortilor Sam Feb 27, 2010 2:57 am | |
| Da, chiar este foarte buna cartea. Mi-am comandat-o prin vacanta de iarna si de-abia asteptam sa vina coletul. Am citit-o pe nerasuflate. Geniala, nu am ce spune. Va recomand toata seria. | |
|
Chocoholic Alice Lotte Beth Etoille
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: Clubul Mortilor Sam Feb 27, 2010 9:48 pm | |
| La asta nu am mai ajuns...dar zau ca nu inteleg de ce pleaca Bill :-?? Si ce legatura are Eric in toata treaba asta? | |
|
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Clubul Mortilor Sam Feb 27, 2010 11:55 pm | |
| - coeur brisé a scris:
- La asta nu am mai ajuns...dar zau ca nu inteleg de ce pleaca Bill :-??
Si ce legatura are Eric in toata treaba asta? Din cauza reginei din Lousiana. O sa citesti mai mult in carte, nu vreau sa iti dezvalui . Pai :-? Sookie a baut din sangele lui Eric, asa ca el o protejeaza acum si ea trebuie sa il ajute la schimb (sti ca ea e telepatica). Si asa se baga Sookie in toate belele ) | |
|
Chocoholic Alice Lotte Beth Etoille
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: Clubul Mortilor Dum Feb 28, 2010 8:19 pm | |
| Ba m-ai facut curioasa!Vreau sa mi-o iau da nu mai am bani tre sa astept putin | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Clubul Mortilor | |
| |
|