| Domnişoara Christina - Mircea Eliade | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Domnişoara Christina - Mircea Eliade Dum Feb 14, 2010 1:06 am | |
| Mircea Eliade ofera cu romanul "Domnisoara Christina" (1936) o varianta moderna a povestilor cu strigoi, atat de des intalnite in folclorul romanesc, insa cu accente vizibil diferite: nu groaza celor vii in fata mortilor-vii conteaza aici, ci misterul intrepatrunderii lumii de aici cu cea de dincolo. A citit careva cartea?:x | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Domnişoara Christina - Mircea Eliade Dum Feb 14, 2010 2:45 am | |
| Eu... Eu am citit-o. Acum un an. Asa mi-a placut!:x Asa ma enerva Christina:-w Bine ca o-r scapat de ea. Frumoasa cartea.Mi-a placut;) | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Domnişoara Christina - Mircea Eliade Dum Feb 14, 2010 3:18 am | |
| Nu am citit cartea...poate o gasesc la biblioteca...am citit decat Romanul adolescentului miop de Eliade, dar nu mi-a placut asa ca nu am mai citit ceva scris de el. Dar zici ca asta-i buna. :-? O sa o citesc si eu. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Domnişoara Christina - Mircea Eliade Dum Feb 14, 2010 3:20 am | |
| - Citat :
- Dar zici ca asta-i buna. :-?
Bună? Superbă, miraculoasă, mirobolantă, mirifică, paradiziacă, absolută, etc:x. Te-am convins? )))))) | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
Numarul mesajelor : 1863 Data de inscriere : 20/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Vid.
| |
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Domnişoara Christina - Mircea Eliade Dum Feb 14, 2010 3:52 am | |
| Nu e chiar de groaza,Bi! Cel putin mie nu mi s-a parut de speriat deloc deloc:| Dar nu conteaza. Conteaza ca e chiar frumoasa cartea. Merita citita;) Daca am timp,dau edit si mai pun si alta descriere. | |
|
| |
| Subiect: Re: Domnişoara Christina - Mircea Eliade Dum Feb 14, 2010 4:28 am | |
| Am căutat o descriere mai amănunţită, dar am găsit doar a filmului. Da, oricum merită citită:x. Mie mi-a fost frică pentru că eram singură acasă şi mi-era frică [,] că o să vină Christina=))) | |
|
| |
Chocoholic Alice Lotte Beth Etoille
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: Domnişoara Christina - Mircea Eliade Dum Feb 14, 2010 8:52 pm | |
| Film?Cred ca il vad pe ala avand in vedere ca la bibleoteca bat la pariu ca tre sa stau 4 luni pe lista de asteptare.... hmmm...cred ca o sa o cumpar pana una alta! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Domnişoara Christina - Mircea Eliade | |
| |
|
| |
| Domnişoara Christina - Mircea Eliade | |
|