| Breaking Dawn News | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Breaking Dawn News Mier Ian 06, 2010 2:43 am | |
| We are still getting emails and Tweets regarding Breaking Dawn casting. We don’t want to break anyone’s heart, but at the same time we don’t want to see anyone taken advantage of either. Seriously, we’d love to be able to say that anyone with no experience stands a chance of being cast as Carmen or Tanya, but it’s not the case. Breaking Dawn is not currently casting. Those ads you see online are a total scam. In fact one company actually contacted us via our forum PM to see if we would run ads on our site. In their email, which we verified with Summit is complete bogus, the following exchange happend: Lexion: “Your message regarding advertising the Breaking Dawn casting call was forwarded to me since in addition to helping with advertising I am also one of the bloggers who covers current news regarding Twilight. I didn’t realize that the movie was now moving onto open casting calls. Which firm will be handling the casting? Will it be done in Portland or Vancouver?” Supposed Casting Agent: “Thank you for getting back to me so quickly. Summit Entertainment has acquired the rights from Stephenie Meyer to film and distribute Twilight: Breaking Dawn. Breaking Dawn is still in early pre-production stages, but is accepting submissions for principal roles and extra roles. We are looking for talent nationwide and it will be non-union.” Casting agent Lana Veenker’s name is also erroneously getting thrown around on and off as being connected to the project. Lana did cast certain roles in Twilight, but she was not involved with New Moon or Eclipse since they were shot in Vancouver. Lana’s spoken out before about how these things are scams, but in a recent article for Oregon Live she goes further to explain just what your chances are of being cast in a principal part or as an extra. “It’s all a scam, Lana says. “Anyone who is saying click here to audition for ‘Breaking Dawn,’ or the deadline is coming up, is lying. ‘Breaking Dawn’ is not in production. No casting directors have been hired. Nobody is hiring extras.” First of all, “they haven’t even announced what city or country they’re going to shoot in,” Lana says. “They may shoot in Vancouver again,” in British Columbia. If they do, “they’re not going to hire American extras to shoot in Vancouver. American kids wouldn’t be legal to work in Canada anyway without work permits. “There’s no way the production company would hassle getting permits for extras when thousands are dying to be in this who live right there.” Read the rest here.
Ultima editare efectuata de catre Heidi, in Lun Ian 18, 2010 1:32 am, editata de 2 ori | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Breaking Dawn News Sam Ian 09, 2010 12:43 am | |
| Aa, bun topic. Foarte interesant tot "interviul". De fapt, sunt niste informatii care mie imi convin. ) Multumim mult de informatii, Dia:* | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Breaking Dawn News Joi Ian 14, 2010 3:35 am | |
| The LA Times a vorbit cu producatorul filmelor Amurg,Wyck Godfrey,si l-a intrebat despre Breaking Dawn.Si se pare ca a confirmat cateva lucruri importante.
1. Kristen, Robert, & Taylor au semnat sa joace in film.
2. Melissa Rosenburg a semnat si ea pentru a scrie scenariul la Zori de zi si in prezent lucreaza la el.
3. Spera sa filmeze in Vancouver in toamna.
4. Chris Weitz cel mai probabil nu va regiza a 4-a parte,dar nu a fost niciun raspuns negativ hotarat. | |
|
| |
×ღ×|Never.Alone Cezar Chil Hole
Numarul mesajelor : 2944 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 27 Localizare : Undeva unde lumea va exista la infinit...
| Subiect: Re: Breaking Dawn News Joi Ian 14, 2010 3:39 am | |
| Deci printre acestea va zic si eu ca am gasit in multe reviste ca nici Robert nu ar juca in Breaking Dawn .Scria ca ar vrea sa renunte .Asa si cum scriu revistele numai prostii uneori nu stiu sigur daca este adevarat acest lucur .Eu sper safie fals. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Breaking Dawn News Joi Ian 14, 2010 3:41 am | |
| Laura,stai linistita!Robert nu a renuntat. Iti dai seama cati fani ar pierde,sau mai rau,cati s-ar intoarce imtotriva lui daca n-ar mai juca in BD? | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2944 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 27 Localizare : Undeva unde lumea va exista la infinit...
| Subiect: Re: Breaking Dawn News Joi Ian 14, 2010 3:42 am | |
| Da sa stii ca la asta m-am gandit .Daca nu ar juca ar fi mai rau .Deci aceasta veste este falsa .Asa m-am linistit intr-un fel .Multumim pentru celelalte iformatii Krista. Krista vezi ca am dat edit . | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Breaking Dawn News Sam Ian 16, 2010 2:24 am | |
| Si eu am citit in Bravo, dar nu tot ce se scrie trebuie sa fie adevarat. De unde isi mai iau si ei banii daca nu scriu si lucruri neadevarate? O sa vedem pe parcurs care va fi decizia lui Rob. | |
|
| |
| Subiect: Re: Breaking Dawn News Sam Ian 16, 2010 2:26 am | |
| Pai si eu tot acolo am vazut , am aflat si am zis : vaii , . Pai nu prea cred ca e adevaraat acum si sper sa fie asa . | |
|
| |
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Breaking Dawn News Lun Ian 18, 2010 1:33 am | |
| | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Breaking Dawn News Lun Ian 18, 2010 2:26 am | |
| Eu nu pot sa vad video-ul...am incercat si pe YouTube si pe alt site, dar nu merge. Voua va merge? Chiar ma enerveaza, pentru ca vroiam sa ma uit la el. :-L | |
|
| |
| Subiect: Re: Breaking Dawn News Lun Ian 18, 2010 2:36 am | |
| Nici mie nu-mi merge .Este o problema la el cred sau presupun . Ca numerge nici la mine ,Si eu roiam sa-l vad . | |
|
| |
| Subiect: Re: Breaking Dawn News Lun Ian 18, 2010 3:04 am | |
| Nu stiu ce are. Mie imi merge:-?? | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Breaking Dawn News Lun Ian 18, 2010 3:06 pm | |
| Pai...Si mie imi merge.La perfectie:-?? Si nu sunt cine stie ce vesti...Ma asteptam la ceva mai mult pentru un titlu asa de compromitator!:-< Abia astept sa inceapa sa filmeze:-w | |
|
| |
Chocoholic Alice Lotte Beth Etoille
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: Breaking Dawn News Mar Ian 19, 2010 2:56 am | |
| Si mie imi merge...o sa il descarc pe calc si o sa il reuploadez eu daca pot | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Breaking Dawn News Vin Ian 22, 2010 8:35 pm | |
| Nu stiu ce i-am facut, dar imi merge si mie acum. ) Deci e chiar dezamagitor...adica, asa cum a spus si Krista, ma asteptam la ceva mai...detaliat. Oricum, multumim pentru video. :* | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Breaking Dawn News Dum Ian 31, 2010 6:07 pm | |
| | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Breaking Dawn News Dum Ian 31, 2010 11:08 pm | |
| Pai :-? I dunno'... Speram sa fie realizata cum trebuie ) nu ma intereseaza cum o sa arate :-? doar sa se faca filmul. | |
|
| |
| Subiect: Re: Breaking Dawn News Sam Feb 13, 2010 1:34 am | |
| Breaking Dawn in 3-D — Awesome or Unncessary? While you're still trying to figure out how Twilight's Breaking Dawn will work as two movies, here's a little more food for thought. Apparently Summit is toying with the idea of making the movies in 3-D. That means Edward's sparkly skin, Jacob's six pack, and all of the epic battle scenes could be even more in your face (literally) than ever before. On the other hand, this also means (spoiler alert!) a potentially graphic birthing scene and a CGI half-vamp baby in more dimensions than we can stomach. 3-D tickets will certainly rake in even more money for the franchise, but will the extra effects really make it a better movie? What do you think of Breaking Dawn in 3-D — awesome or unnecessary? | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Breaking Dawn News Sam Feb 13, 2010 2:33 am | |
| Aa? Pai nu mi se pare chiar necesar. Adica sa faca filmul macar...si pana la urma se va decide... :-? Nu stiu. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Breaking Dawn News Sam Feb 13, 2010 5:13 am | |
| Necersar nu e sigur. Intr-adevar ar fi mult mai misto in 3-D,dar nu prea conteaza. Conteaza sa il vedem,nu? | |
|
| |
| Subiect: Re: Breaking Dawn News Sam Feb 13, 2010 7:42 pm | |
| Ce ?Aaa?Deci ori nu vad eu bien , ori chiar asa e .Pai eu zic ca ar fi dragut in 3D.O sa-l vada si tata desi nu vreau dar nu conteaza .Macar sa-l faca oricum ar fi .Eu tot ma uit | |
|
| |
| Subiect: Re: Breaking Dawn News Dum Feb 14, 2010 1:13 am | |
| Confrom celor de la Deadline şi GossipCop se pare că filmările pentru "Breaking Dawn" vor începe la mijlocul lunii octombrie a acestui an. Datorită complexităţii şi a lungimii volumul 4 al romanului lui Stephenie Meyer, există zvonuri care spun că filmul va fi împărţit în 2 părţi, care se vor filma concomitent. Nicio informaţie despre regizor până acum. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Breaking Dawn News Dum Feb 14, 2010 3:03 am | |
| - Heidi, a scris:
- Confrom celor de la Deadline şi GossipCop se pare că filmările pentru "Breaking Dawn" vor începe la mijlocul lunii octombrie a acestui an. Datorită complexităţii şi a lungimii volumul 4 al romanului lui Stephenie Meyer, există zvonuri care spun că filmul va fi împărţit în 2 părţi, care se vor filma concomitent. Nicio informaţie despre regizor până acum.
Daca nu exista regizor nu se va face film. Intai ar trebui sa stabileasca regizorul si dupa aceea data filmarilor, corect? Poate sa se imparta in doua filme, nu conteaza...numai sa se faca. | |
|
| |
| Subiect: Re: Breaking Dawn News Mier Feb 24, 2010 12:27 am | |
| Anna Kendrick vrea afară din Breaking Dawn.
"They are so going to have to pay me through the nose for 'Breaking Dawn' if if they think I'm going to sit around a lunchroom table for hours on end." | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Breaking Dawn News Sam Feb 27, 2010 12:08 am | |
| Nasol! Dar are si ea dreptate intr-un fel :-? Nici mie nu mi-ar place sa fiu in pielea ei... | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: Breaking Dawn News Mier Mar 17, 2010 11:02 pm | |
| Se cauta regizori pentru “Breaking Dawn”
Cei de la Entertainment Weekly ne informeaza ca Summit Entertainment este in cautare de regizori pentru ultimul film al seriei Twilight.
Conform surselor, cel putin trei cineasti au fost abordati pentru Breaking Dawn, film care cel mai probabil va fi impartit in doua pentru a se putea spune povestea mai in detaliu si cu mai multa fidelitate fata de romanului lui Stephenie Meyer.
Cei trei sunt Sofia Coppola (Lost in Translation), Gus Van Sant (Milk), si Bill Condon (Dreamgirls).
Se pare ca decizia finala va fi luata doar in momentul in care Melissa Rosenberg va finaliza scenariul, care suntem informati ca va fi livrat saptamana viitoare.
sursa:cinemarx.ro | |
|
| |
| Subiect: Re: Breaking Dawn News Joi Mar 18, 2010 12:25 am | |
| In sfarsit s-or gandit si astia sa caute regizori:)) | |
|
| |
| Subiect: Re: Breaking Dawn News Joi Mar 18, 2010 12:42 pm | |
| =))) ca doar peste vreo 3 luni se lanseaza eclipse....si dupa ) .... e ma rog...atata timp cat fac filmul nu ma intereseza cine il face | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Breaking Dawn News Vin Mar 19, 2010 5:35 pm | |
| Pe mine ma intereseaza cine il face :-? pentru ca doar unul din toti acei trei regizori e mai bun...asa ca trebuie sa il aleaga pe cel potrivit... Multumim pentru informatie. | |
|
| |
| Subiect: Re: Breaking Dawn News Mier Apr 21, 2010 6:12 pm | |
| Unii fani Twilight au initiat o petitie care vizeaza evaluarea "+13" a filmului "Breaking Dawn". Acestia cer calificativul "R" pentru film, care inseamna ca filmul contine material pentru adulti si scene violente pentru copii, care pentru a vedea filmul, vor trebui acompaniati de un adult. Insa, dupa cum stim, atat Stephenie cat si Melissa Rosenberg (scenarista) considera ca "Breaking Dawn" merita calificativul "+13". Aici puteti semna si voi petitia. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Breaking Dawn News Mier Apr 21, 2010 7:35 pm | |
| Um, am vrut si eu sa o semnez but :-? Trebuie sa imi fac cont si mi-e prea sila. Si asa urasc sa imi fac conturi. Dar sustin ideea ca BD sa fie +13. Oricum pentru mine nu e o problema, o sa am 17 atunci =)) | |
|
| |
| Subiect: Re: Breaking Dawn News Mier Apr 21, 2010 8:49 pm | |
| Si eu la fel.... mi-a fost prea sila sa imi fac cont... da oricum si eu sunt pro +13... eu o sa am vreo 16 ani? | |
|
| |
| Subiect: Re: Breaking Dawn News Mier Mai 05, 2010 1:51 am | |
| Iata mesajul postat de Seth, fratele lui Stephenie pe site-ul ei: "Iata comunicatul de presa al Summit Entertainment lansat astazi: Bill Condom va regiza filmul "Breaking Dawn". Summit Entertainment a confirmat ca Bill Condon va regiza filmul bazat pe cartea nr. 4 din Saga Twilight. Scenaristul filmului este Melissa Rosenberg, iar producatorii Wyck Godfrey, Karen Rosevelt si Stephenie Meyer. [...] Condon este cunoscut pentru filmele "Dreamgirls", "Kinsey" si "Gods and Monsters", pentru care a primit un premiu Oscar in 1999. A mai fost nominalizat si in 2003 pentru musicalul "Chicago"." Puteti citi tot articolul pe site. IMDB ne informeaza ca data lansarii filmului "Breaking Dawn" este 3 noiembrie 2011.Acest lucru insa nu a fost confirmat de Summit. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Breaking Dawn News Vin Mai 07, 2010 3:18 pm | |
| Speram ca o sa fie foarte bun regizorul. Filmul o sa fie greu de facut-mai ales din cauza extinderii sale. Eu ii urez succes si sper sa ma lase cu gura cascata. | |
|
| |
| Subiect: Re: Breaking Dawn News Vin Mai 07, 2010 7:06 pm | |
| "Breaking Dawn" va avea premiera pe 18 noiembrie 2011, conform Hitfix, iar Deadline ne anunta ca va fi impartit in doua filme, amandoua regizate de Bill Condon. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Breaking Dawn News Vin Mai 07, 2010 7:28 pm | |
| Oke. Deci prima parte apare pe 18 noiembrie. Sper ca a doua sa apara prin iunie, cel tarziu. Cred ca o sa fie ca la NM si Eclipse. :-? Multumim pentru informatie. | |
|
| |
| Subiect: Re: Breaking Dawn News Sam Mai 08, 2010 3:31 am | |
| 2011??? astia ma kill! un an si intre ele???? hai ca a fost cam 8 luni intre NM si Eclipse..... vine si apocalipsa pana lanseaza astia BD )) | |
|
| |
| Subiect: Re: Breaking Dawn News Sam Mai 08, 2010 9:01 pm | |
| Waw ...macar bine ca o sa se dea si o sa am si eu 14 ani si o sa-l pot vedea .Apropo , de faza cu 13 ani .Daca la ei o sa fie peste 13 ani , la noi o sa fie 16 cred . Poate o sa-l pot vedea si eu , poate o sa fie peste 13 dar nu prea cred . | |
|
| |
| Subiect: Re: Breaking Dawn News Lun Mai 17, 2010 7:16 pm | |
| Se pare ca si industria filmului simte criza financiara. Summit Entertaiment, cel care produce filmul "Breaking Dawn", intampina niste probleme financiare legate de plata actorilor Kellan Lutz si Ashley Greene, conform Hollywood Reporter. Se pare ca cei doi actori cer mai multi bani pentru urmatorul film din Saga Twilight, suma pe care o primesc ei fiind "jignitoare" in comparatie cu cat a castigat Summit de-a lungul promovarii celor 3 filme si nu numai. Insa cei de la Summit nu par deschisi la noua propunere, ci s-ar putea sa renunte la unul dinte ei, daca nu se ajunge la un acord. Avand in vedere schimbarea lui Rachelle Lefevre cu Bryce Dallas in rolul Victoriei, nu se stie cum vor intampina fanii aceasta noua schimbare.
Si o veste buna: filmul "Breaking Dawn" pare se ca va impartit in 2 parti. | |
|
| |
| Subiect: Re: Breaking Dawn News Mar Mai 18, 2010 1:38 am | |
| WTF??? Sa renunte la Ash sau Kellen??? Zau ca nu ma mai uit la BD daca o fac > ei sunt 2 actori extraordinari iar Ashely are un rol esential in BD.... astia ar face bine sa citeasca si ei cartile in caz ca nu au facut-o!! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Breaking Dawn News | |
| |
|
| |
| Breaking Dawn News | |
|