| Off topic. | |
|
+9iubiri_nemuritoare Bubu.love.you the.dazzled.one <3 Active Fusion Corynelle;x ToxicBlood ×ღ×|Never.Alone Chocoholic Ale. 13 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Chocoholic Alice Lotte Beth Etoille
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: Off topic. Mier Feb 03, 2010 10:35 pm | |
| Aaaaa....mi-ai aratat faza =))) ce cretini =))) eu ascultam only one a 10 oara ora asta =))) ) si ma gandeam sa ma apuc de scris | |
|
| |
×ღ×|Never.Alone Cezar Chil Hole
Numarul mesajelor : 2944 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 27 Localizare : Undeva unde lumea va exista la infinit...
| Subiect: Re: Off topic. Mier Feb 03, 2010 10:40 pm | |
| Eu nu am mai scris azi la ficul meu .A si am mai facut o poezie acuma 10 minute dar mie lene sa o scriu .Si sa nu te superi pe mine ca nu am mai scris la fic dar nu am avut chef dintr-un motiv , ca sa zic dar nu chiar din cauza asta .Cred ca am sa scriu saptamana viitoare .Ca de acuma numai am timp. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Off topic. Mier Feb 03, 2010 10:56 pm | |
| =)) ne-am inrudittttttt ) Te iubesc =)) Doamne ce misto o sa facem de el =)) Vai de mine =)) gata, tac ) | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2944 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 27 Localizare : Undeva unde lumea va exista la infinit...
| Subiect: Re: Off topic. Mier Feb 03, 2010 11:01 pm | |
| De ce taci?Chiar eram curioasa sa vad ce mai zici. Hai ca e tare faza . Tipu e nebun mai .Fata de fartele sau ....., oricum ma bucur ca tipa si-a revenit putin .Si el era ala cu cioara ca nu am priceput .A , fetele dati si voi un post la Decktop ca vreau sa pun si eu ce imagine am acuma si nu vreau s afac dublu-post . | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Off topic. Mier Feb 03, 2010 11:24 pm | |
| Poti face dublu post;) Poate totusi ai inteles ceva din conversatia aia =))=)) Ma prapadeam de ras...acum face ca se desparte de mine...ca sunt prea in varsta pentru el...si fac eu : ma sinucid =)) | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
Numarul mesajelor : 1863 Data de inscriere : 20/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Vid.
| Subiect: Re: Off topic. Sam Feb 06, 2010 7:21 pm | |
| E cineva prin zona?
Ma plictisesc ingrozitor:( | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Sam Feb 06, 2010 7:33 pm | |
| da eu sunt prin zona .Ma mai uit pe la concursuri .Si eu stau si ma plictisesc.Tu ce mai faci?Astept sa intre Andreea sa-i zic ceva, dar vad ca nu prea am sanse prea mari sa o prind. | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
Numarul mesajelor : 1863 Data de inscriere : 20/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Vid.
| |
| |
| Subiect: Re: Off topic. Sam Feb 06, 2010 8:26 pm | |
| Pai le pui la toate ? Bi' vroiam sa te intreb cum votam.Adica punem si justificarea?Adica scriem ca am dat nota ...., pentru ca ...?Si jurizam si lucrarile nostre ?Ca vreau sa incep sa votez si eu ca nu stiu cand mai am timp. | |
|
| |
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Off topic. Sam Feb 06, 2010 8:46 pm | |
| Păi normal că spui de ce ai dat nota respectivă. Şi se jurizează toate lucrările pentru că sunt anonime. | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Sam Feb 06, 2010 8:49 pm | |
| Da , am observat .Ok , am intrebat pentru ca vreau sa jurizez si eu cand o sa am timp .Asa ca ma gandeam eu cum se voteaza .Multumesc Dia. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Lun Feb 08, 2010 12:04 am | |
| Helau fetele...ce faceti? Eu am fost plecata la tara...si de-abia azi am venit... Nici nu stiam exact ca plec la tara :"> sorry ca nu am anuntat Va iubesc:* | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: Off topic. Lun Feb 15, 2010 1:58 am | |
| Tre sa inceapa twilight!!!!GOD!!!! asta fac in urmatoarele 2 ore x:x | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Lun Feb 15, 2010 2:24 am | |
| A inceput :> ) Dar eu nu ma uit :-? deja l-am vazut =)) asa ca ... :-? Ma rog :x Ce faci? :> infara ca te uiti la Twilight? | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Lun Feb 15, 2010 2:26 am | |
| =))) ma uit la poze din eclipse x vai mama mea!cat de tare x pot sa dai off la off? =))) oricum twilight pe HBO se vede ataaat de bine!versiune HD | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
| |
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Vin Feb 19, 2010 8:16 pm | |
| Sunt eu dar e cam tarziu ) Azi am stat acasa 8-> de fapt m-am dus la scoala la prima ora ) si dupa aia am venit acasa. Ma rog, mi s-a facut rau :"> Ce faceti? :* | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Vin Feb 19, 2010 10:26 pm | |
| Bantui pe aici :"> si ma infioreaza gandu ca tre sa ma duc la bucatarie poveste luuunga voi? | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Vin Feb 19, 2010 10:41 pm | |
| Nebunaaaa:X Eu stau :-? ascult muzica si ma gandesc sa incep un fic nou. Tu ce mai faci? :x | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Vin Feb 19, 2010 11:01 pm | |
| fic nou?WOW!tu te apuci de toate =)) pai batui aci..ma enervez ca tre sa imi schimb versiunea de firefox ca altfel nu mai merge youtubeu > ! acuma tre sa scriu toate favoritele si siteurile din bara ca sa nu le uit > | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Vin Feb 19, 2010 11:25 pm | |
| Mda ) Ascult "I gotta feeling" varianta chippets =)) baiiiiiii ) Geniala :x =)) Doamne...ce ceata este la mine! :O | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Vin Feb 19, 2010 11:33 pm | |
| Si la mine e asa de ceata ca nu vad blocu de vis-a-vis :O acuma ma cert cu o colega pe tema care e cel mai hot tip.din mai multe categori =))) in actori am decis:locu I se acorda la doi (ca sa citez"se taie cu fiestrau") Taylor si Rob =))) eram prea indecise =)) | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Vin Feb 19, 2010 11:37 pm | |
| =))=)) Lol ) La mine se vede blocul de langa mine...dar ma rog. O sa povestesc la jurnal o intamplare :-S mai putin normala. ) > < | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Sam Feb 20, 2010 2:51 am | |
| Hei am aparut si eu pe aici desi cam tarziu dar tot e bine . Mai e cineva ?Ce mai aceti zuzele ? Eu stau si ma gandesc ca maine e ziua Andreei si ma gandesc ce sa ii iau .Vreo idee? | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Sam Feb 20, 2010 3:25 am | |
| Hei, Laura. Pai...eu stau :-? si ma gandesc ca maine trebuie sa ma duc la pregatire :-? Habar nu am ce ai putea sa ii iei Andreei? :-? | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Sam Feb 20, 2010 3:32 am | |
| Pai la asta ma gandesc ce sa-i iau pentru ca nu an nici cea mai mica idee ce ar vrea .Eu stau si vorbesc cu cineva si ascult muzica si ma cert cu tata. | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Sam Feb 27, 2010 1:21 am | |
| Parca aici se putea face dublu post nu ?Ce faceti fetele ?Mai este cineva ?Eu stau pe la mine , pe aici , ascult muzica si ma gandesc la cum trebuia sa fac desenul azi la o problema la geometrie . | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Sam Feb 27, 2010 1:35 am | |
| Se poate face dublu post. ) Oricum au trecut multe zile :-? Pai...eu stau si ascult muzica...ma plictisesc mai mult. Fac iconuri :x Tu? Infara de problema. | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Sam Feb 27, 2010 1:50 am | |
| Pai ascult muzica , vorbesc cu tine cu Ari pe mess, stau si ma plictisesc si ascult o super melodie . Si ma gandesc ca maine ma duc si la romana si la engleza . | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Sam Feb 27, 2010 2:19 am | |
| Oo. Eu ma duc la un concurs de mate :-? Dar incepe pe la 12... E naspa! Nu vreau sa ma duc! ( | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Sam Feb 27, 2010 2:26 am | |
| Stai ?Te duci ?Tare !Deci asta e prima veste buna pe ziua asta .Mult noroc Ale.Eu vorbesc cu Ari si uneori mai stau pe forumuri si ma contrazic cu mama acnd apare in Romania DVD-ul new moon . | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Sam Feb 27, 2010 2:29 am | |
| Mda, ma duc, dar nu am niciun chef. Niciodata nu am mers la un concurs de la 12. Ma scol mai tarziu, dar cand vin de la concurs mai am eu chef de ceva? ) Nicicum... Mersi > < | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Sam Feb 27, 2010 2:40 am | |
| E , eu am cam uitat matematica vad .Adica geometrie dar in fine .Astept sa ma duc la cangurul si eu si mai este .Deci noroc iar .Pai presupun ca nu stiu sigur ai sa faci ceva , sau faci ca mine de stres eu cand am examen si astet rezultatele aproape ca fac ce vreau si aproape ca nu vorbesc cu nimeni si de stres stau numai pe net . Dar depinde de personalitatea ta .Asa mi se intampla mie la chestii de genu . | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Sam Feb 27, 2010 2:43 am | |
| - Crocevia di amore a scris:
- E , eu am cam uitat matematica vad .Adica geometrie dar in fine .Astept sa ma duc la cangurul si eu si mai este .Deci noroc iar .Pai presupun ca nu stiu sigur ai sa faci ceva , sau faci ca mine de stres eu cand am examen si astet rezultatele aproape ca fac ce vreau si aproape ca nu vorbesc cu nimeni si de stres stau numai pe net . Dar depinde de personalitatea ta .Asa mi se intampla mie la chestii de genu .
Eu nu prea o am cu geometria. E foarte grea, sunt atatea formule...o sa vezi intr-a opta. Si eu astept cangurul :X Mersi inca o data > < Pai, concursul este tip grila, cu 15 intrebari. Am participat acum 2 ani si am luat premiu special (m-am clasat pe locul 8 parca pe judet :">), dar majoritatea raspunsurilor le-am pus la nimereala. ) Si anul trecut am luat ultima mentiune :-? am fost norocoasa. ) Sper sa fiu si acum. De fapt, eu niciodata nu imi repet inainte de vreun concurs. Degeaba repet, pentru ca tot nu ma ajuta. | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Sam Feb 27, 2010 2:45 am | |
| Ok , deci ce mai faci ?Eu sunt mega bucuroasa , ca mi-au pus forumul pe google .Sunt tari .Nu credeam ca-l pun asa de repede .Este super si ascult brithney spears in continuare . | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Sam Feb 27, 2010 2:58 am | |
| Bravo Apai :-? Fac niste postari pe la carti :-? nu prea multe. As vrea sa am 5000 postari in seara asta :x asta incerc sa fac. ) Tu? :> | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Sam Feb 27, 2010 3:04 am | |
| Stau la taclale cu Ilona si mor de ras cu tipa asta sa stii .si ma gandesc ce sa fac ca ma plictisesc foarte tare . | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Sam Feb 27, 2010 3:09 am | |
| Si eu rad cu o gramada de lume ) sunt unele persoane cu care numai daca discut 2-3 minute deja ma apuca plansul =)) plansul din cauza rasului. ) Cmz?:* | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Sam Feb 27, 2010 3:12 am | |
| Stiu eu o persoana , daca ma iau cu vorba cu Bianca apai daca nu mor de ras . Deci tipa e prea amuzanta . Radem de numai putem .Odata cand era la mine si dormeam amandoua am ars de venea tata in fiecrae minut sa ne zica sa numai radem si radeam mai tare .Am ras vreo 4 ore . | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Sam Feb 27, 2010 3:22 am | |
| Asta imi aduce aminte de o intamplare cu varmiu. =)) Eram si noi copii mici si prosti :"> Si bausem amandoi o sticla de pepsi :-? si el urma sa doarma la mine pentru ca maica-sa si taica-su trebuiau sa se duca la o petrecere. De obicei eu dormeam cu el in sufragerie, dar de data asta eu m-am culcat la mine in camera si el in sufragerie. ) Pe la 3 noaptea ma trezesc cu el la mine in pat =))=)) cica nu poate sa doarma...si face : "Pot sa dorm si eu cu tine?" ) Eu de-abia ma abtineam sa nu il plesnesc ) Pana la urma ne-am uitat la tv :-? si erau nu mai stiu ce desene =)) parca Scooby Do ) Aaa, nu, Tom si Jerry =)) Si radeam ca vacile si boii =)) si face mama :"hai, culcati-va odata!"=)) Pana la urma l-am trimis pe varmiu inapoi in sufragerie...si eu m-am culcat. ) Asta a tinut vreo 3 ore :-? cat am ras cu el ) am dormit doar 5 ore in noaptea aia. ) Si de atunci nu am mai baut Pepsi seara...=)) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Off topic. | |
| |
|
| |
| Off topic. | |
|