| Off topic. | |
|
+9iubiri_nemuritoare Bubu.love.you the.dazzled.one <3 Active Fusion Corynelle;x ToxicBlood ×ღ×|Never.Alone Chocoholic Ale. 13 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Chocoholic Alice Lotte Beth Etoille
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: Off topic. Joi Dec 31, 2009 1:46 am | |
| ohhh...tre sa dam party ! eu inca ma mai chinui sa gasesc timp ca sa il citesc :"> da promit sa il citesc pana cand incepe scoala | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Off topic. Joi Dec 31, 2009 2:05 am | |
| Aa ) oke Nici nu mai stiam cine il citeste si cine nu ) Oricum eu am next-uri mici ) dar mori de ras daca il citesti pe al doilea =)) serios ) Am vorbit cu Krista:x bea bere Silva fara mine nen ! :x | |
|
| |
×ღ×|Never.Alone Cezar Chil Hole
Numarul mesajelor : 2944 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 27 Localizare : Undeva unde lumea va exista la infinit...
| Subiect: Re: Off topic. Joi Dec 31, 2009 2:54 am | |
| Salut , fetele .Eu am mai citit si am intrat si eu pe aici .Mai este cineva? Sau sunt iar numai eu? | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: Off topic. Joi Dec 31, 2009 3:22 am | |
| eu is aici....mama nu mai face proiectul si am mai furat putin timp....m-am apucat sa citesc ficu lu cathy si acum ma apuc si de a lu ale tu ce mai faci? | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2944 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 27 Localizare : Undeva unde lumea va exista la infinit...
| Subiect: Re: Off topic. Joi Dec 31, 2009 3:25 am | |
| Eu sta si mai scriu cate putin la al meu , am scris doua randuri dar nu cred ca pun .pana la urma luni cred e urmatorul next dra nu promit.ascult muzica si stau | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Joi Dec 31, 2009 3:29 am | |
| oooo ti-ai batut recordul!deja 2 randuri!sunt mandra :x eu incep sa ma gandesc serios sa scriu un fic....dar la timpul care il am eu...si asa nul...nu cred ca o sa am timp.ideei am cu caru!deja stiu cum incepe si cum se termina dar... abia astept sa vad ce mai scrii!ma repet:ai un fic dureros si exact cum imi plce mie keep going on! | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Off topic. Joi Dec 31, 2009 3:33 am | |
| Hei! ) Eu acum am venit de la spalatul pe cap > Poate te apuci si tu de fic eu o sa mai scriu in seara asta dar acum vreau sa ma joc Sims... Cius, fetele:* | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Joi Dec 31, 2009 3:37 am | |
| ce sims joci ale ca de cateva zile numai asta faci pai daca am timp poate ma apuc de scris...dar repet:timpul meu liber e nul!mai ales ca incepe si scoala dar totusi...poate!in seara asta daca reusesc sa termin ce am de facut poate ma apuc si eu de scris! | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Joi Dec 31, 2009 3:39 am | |
| :"> Pai imi place ) e super :x am adoptat un copil ) si e negru ; e fetita si o cheama Alicia:X ma duc acum si o fac din bebelus...copilas, cum sa ii zic ) > < mai vorbim intre pauzele pe care le fac. :* | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Joi Dec 31, 2009 3:49 am | |
| am mai aparut si eu pe aici cate putin , ca mai sta si tata si nu ma lasa .criss ti-am scris la fic-ul meu ceva si dute sa vezi te rog | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Joi Dec 31, 2009 4:44 am | |
| Gata ) Nu ma mai joc ; stau pe forum ) Daca mai este cineva :-? Si sper sa mai fie :* | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Joi Dec 31, 2009 4:43 pm | |
| ciao fetele!am reusit sa o fac pe mama sa ma lase sa stau dimineatza acasa asa ca iata-ma! e cineva la ora asta?eu am facut cu mama un tort cu ciocolata si am lins toate oalele si telurile si mixerele =))) | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Joi Dec 31, 2009 5:13 pm | |
| =)) sunt eu...dar pana imi verific mesajele :-s ca dupa aia trebuie sa ma duc sa scriu la romana :-@ Si pe la ce ora pleci? ca eu cred ca intru destul de tarziu. | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Joi Dec 31, 2009 5:15 pm | |
| pai plec pe la 1 ca sa o ajut si pe bunica...ma rog eu stau in pat si ma uit la TV cu ea si asta cica e ajutor ) oricum acum ascultez muzica si pun pe tel ca sa am ce asculta diseara! | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Joi Dec 31, 2009 5:20 pm | |
| Hei salut , a venit si Laura pe aici , dar nu prea stau la calculator ca o ajut pe mama si mai intru cateodata. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Joi Dec 31, 2009 5:21 pm | |
| Hei ) numai eu nu o ajut pe mama :-? nu prea am cu ce...si daca nu imi cere ajutorul :-j mai tarziu ma duc sa scriu la romana :-L si sa citesc din Clubul mortilor :x mai am vreo 80-90 pagini, poate chiar mai putin :-? oricum,e super cartea:x | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Joi Dec 31, 2009 5:45 pm | |
| Fetele, sorry, dar eu am plecat :-L Trebuie sa scriu la romana...ca am fost fraiera si 2 saptamani nu am facut nimic proasta mai sunt :-s Cius :* un an nou fericit, Cris! Asta daca pleci pana ma intorc eu Si la toate va doresc un AN NOU FERICIT! :* | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Joi Dec 31, 2009 5:46 pm | |
| cius ale!ne vedem la anu.eu am terminat de tapat si intains parul mamei si acum mai stau putin si incep sa ma pregatesc sa plec dar ma am ceva timp! | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Joi Dec 31, 2009 6:33 pm | |
| eu am plecat fetelor...tot ce e bun in noul an!sa aveti toate numai 10 pe linie si tot ce va doriti :* xoxo :* LA MULTI ANI! | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Joi Dec 31, 2009 6:38 pm | |
| Pa criss, o sa ne vedem in noul an de acuma .La multi ani si tie si sa ai parte numai de bucurii in noul an . | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Vin Ian 01, 2010 1:05 am | |
| Multumim la fel, Cris! Pacat ca tu o sa vezi de-abia maine sau poimaine mesajul Eu acum am terminat de calcat ... si pe la 7 juma' ma duc sa ma spal:D Cmf? | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Vin Ian 01, 2010 1:21 am | |
| Salut , ale .Eu stau si eu pe aici , ascult muzica si ma uit dupa mama si dupa mata mea .Dupa ce te speli mai vii pe aici?Eu m-am spalat ieri. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Vin Ian 01, 2010 1:29 am | |
| Aaa. Oke:* Aa pai pe cap m-am spalat...fac dus acum ca dupa aia daca ies afara sa vad artificiile :-@ Apropo, ti-am raspuns la PM. Eu ies si mai vorbim mai incolo:* Bye :-h | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Vin Ian 01, 2010 1:34 am | |
| Ok , deci dupa ce faci dus mai intrii nu ? Eu m-am spalat de ieri pe cap si am facut un dus pe la 4.Abia astept sa vad artificiile .Am vazut ca mi-ai raspuns la Pm si ti-am raspuns si eu iar. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Vin Ian 01, 2010 2:58 am | |
| Am intrat Si o sa fac acum topic la Fan Fic Cred ca ma duc peste putin timp sa mananc :x Oricum, mai vorbim :* | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Vin Ian 01, 2010 2:59 am | |
| Da si eu ma duc acusi sa mananc si mai vorbim pe urma .Abia stept sa vad topic-ul .Eu nu am mai postata ca mi s-a luat curentul o ora si vai in seara de reveloin.Barlad-ul asta. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Vin Ian 01, 2010 3:04 am | |
| L-am facut. dar cred ca o sa il completezi dupa ce o sa va puneti perfect de acord despre ce o sa fie fic-ul...nu stiu. Cred ca ma duc in curand sa mananc :-? sa vad cand zice mama. Pofta buna!:* | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Vin Ian 01, 2010 3:07 am | |
| Eu acusi ma duc si vorbim cred dupa aceea , pana vedem artificiile .Da , mai intai trebuie sa vorbesc cu criss sa ne sfatuim sa vedem ce nume o sa aiba , sigur va fi , actiune , drama , dragoste de toate si trebuie sa scriem acele 20 de randuri .Sa te intreb acele 20 de randuri poate sa fie si prefata ficului sau prologul ? | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Vin Ian 01, 2010 3:10 am | |
| - Alice♥Bombonica a scris:
- Eu acusi ma duc si vorbim cred dupa aceea , pana vedem artificiile .Da , mai intai trebuie sa vorbesc cu criss sa ne sfatuim sa vedem ce nume o sa aiba , sigur va fi , actiune , drama , dragoste de toate si trebuie sa scriem acele 20 de randuri .Sa te intreb acele 20 de randuri poate sa fie si prefata ficului sau prologul ?
Aa oke si eu tot acum cred ca ma duc ) frigarui :X vai ce bune :x Mda Da, trebuie sa scri ce gen-uri vor fi. Pot fi 2,3 sau chiar mai multe :-? . Cele 20 de randuri pot fi de oriunde...din prefata, postfata, prolog, primul capitol, mijlocul capitolului 10, de exemplu. Nu conteaza. Numai sa fie o parte care are actiune. PS: am plecat sa mananc:* | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Vin Ian 01, 2010 3:12 am | |
| Aha , am inteles .Lasa ca vorbesc cu Criss si ne sfatuim noi si vedem .La mine tata nu a terminat gratarul si mama a pus puiul pe masa si am inceput sa salivez dupa el ca este asa de bun .Pofta buna , ne vedem dupa ce mananc si eu atunci. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Vin Ian 01, 2010 3:54 am | |
| Aa, tu stai la casa,ai ? Eu din pacate la bloc...am mancat frigarui :X si mai incolo imi face mama unghiile ) oja mov din nou > Pofta buna sau sa iti fie de bine!:* | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Vin Ian 01, 2010 4:05 am | |
| Gata sper sa mai fii aici , am venit si eu iar dupa ce am mancat tot puiul facut de mama .Nu , stau la bloc si eu .Tata s-a dus cu bunicu in fata blocului si a facut gratar .Ca noi petrecem revelionul cu bunicii cand mamam este pe 1 de garda. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Vin Ian 01, 2010 4:09 am | |
| Aa :x Tatei numai asta ii mai trebuia ) Bunicii mei stau la vreo 45 km de Ploiesti...si fac revelionul dormind ) ) | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Vin Ian 01, 2010 4:12 am | |
| Noi facem revelionul asta cu ei , ca maine e mama de garda si trebuie la 2 sa se culce ca sa se odihneasca .Si ce crezi ca tata avea chef sa iasa afara sa faca gratar? Nici gand , pana la urma l-a convins mama . | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Vin Ian 01, 2010 4:17 am | |
| aa:)) Normal, cine ar avea chef? ) eu nu cu siguranta:)) si nici tata > Acum scriu ceva la fic si vreau sa il postez anul asta. sa ma simt eu bine ) > | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Vin Ian 01, 2010 4:21 am | |
| Ok , eu nu am mai avut timp sa mai scriu ca sa mai pun next la fic.Acum ascult Voltaj la realitatea si e live din Bucuresti .Ye , La multi ani 2010 ! Mai sunt 1 ora si 31 de minute si il lasam pe 2009 in trecut .Intr-un an care va disparea , in care s-au intamplat multe lucruri pentru fanii twilight .Lansarea Eclipse si Zori de zi din cate stiu si a filmului New Moon.Te asteptam 2010 sa ne aduci si mai multe bucurii , noua fanilor celei mai super Seriii, Seria Twilight .Eu am inceput sa petrec deja , cu muzica celor de la voltaj | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Vin Ian 01, 2010 4:25 am | |
| Relax, ai pus acum cateva zile...parca ieri...nu mai am notiunea timpului ) Mda :-? sper sa fie anul 2010 la fel ca si 2009 ... plin de bucurii ... dar mai ales sanatate... La multi ani! :* | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Vin Ian 01, 2010 4:28 am | |
| Cu toate bucuriiile ale si cu multe lucruri .Sa fim sanatoase si sa avem parte numai de bucurii .Pana cand stai ? Eu stau pana dimineata ca vreau sa vad concertul de la bucuresti si e pana dimineata. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Vin Ian 01, 2010 4:35 am | |
| - LoveDreams a scris:
- Cu toate bucuriiile ale si cu multe lucruri .Sa fim sanatoase si sa avem parte numai de bucurii .Pana cand stai ? Eu stau pana dimineata ca vreau sa vad concertul de la bucuresti si e pana dimineata.
Da :X Pai eu stau pana pe la 11 si ceva :-? sau poate chiar mai devreme de atat...ca mama cred ca o sa se culce pe la 1 :-? sau chiar cand venim de la artificii. Eu mai stau pana dimineata si citesc ) logic. | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Vin Ian 01, 2010 4:39 am | |
| Si eu vreau sa stau pana dimineat sa ma uit la concertul din bucuresti si nu cred ca citesc .Maine cred , si maine vreau sa citesc cam toata ziua , ca pana miercuri vreau sa o termin ca ne cere profa caietele de lectura si vreau sa-i scriu ca am recitit seria twilgith si este adevarat si ca am citti si gazda ca sa-mi puna si mie o data 10 , daca se ingaduie si imi pune si mie. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Off topic. | |
| |
|
| |
| Off topic. | |
|