| Acordul pentru fic. | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Acordul pentru fic. Vin Ian 01, 2010 3:02 am | |
| De acum toate acordurile vor fi trecute aici, si doar EU voi da acordurile. NUMAI eu, nici alta admina sau moderatoare. De-altfel, pentru a nu ajunge aici o debandadă completă, precizez că voi şterge orice mesaj care nu cuprinde o cerere sau un acord, şi pentru solicitare, trebuie să completaţi fiecare un un mic formular: 1. Numele ficului, username:2. Gen[dramă, acţiune, dragoste etc]: 3. O mică parte din fic[maxim 20 rânduri] puse sub spoiler: - Spoiler:
Aici va fi textul vostru.
Aşa că de acum înainte fără pm-uri pentru acord la ficuri.@twilight-fans.forumotion.com | |
|
| |
×ღ×|Never.Alone Cezar Chil Hole
Numarul mesajelor : 2944 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 27 Localizare : Undeva unde lumea va exista la infinit...
| Subiect: Re: Acordul pentru fic. Sam Ian 02, 2010 12:05 am | |
| 1.Numele ficului : Dragoste eterna Username : Crissy and LoveDreams 2.Gen : Drama , actiune , dragoste 3. - Spoiler:
Il uram.Nu stiu de ce sau cum am ajuns sa il urasc dar eram sigura de asta.Si nu numai pe el ci pe toti acei bautori de sange.Ca si mine.Inca nu pot sa cred ca ii iubeam!Si ca il uram pe el.Cel care mi-a deschis ochii si mi-a arat cine sunt defapt.Cine sunt cei care m-au blestemat la o eternitate de crime si de monotonie,cei care mi-au rapit libertatea si care mi-au distrus viata.Familia Cullen. Tin minte perfect tot ce s-a intamplat.Ma dusesem la vanatoare singura pentru ca Edward avea grija de Renesmee impreuna cu Jacob.Se simtea putin rau si deja toata lumea era langa ea.Alergam pe langa granita cu Canada in cautare de carnivore cand am simtit ca cineva ma urmarea.Am inceput sa alerg spre Forks pentru ca stiam padurile acelea mult prea bine.Dar se pare ca si urmaritorul meu le cunostea.M-am oprit intr-o poiana mare in care curentul vantului facea zgomote monstroase.Imi amintea de o lupta din trecut.O amintire vaga a fricii.M-am intors in pozitie de lupa spre urmaritorul meu.Spre surpriza mea nu era nimeni altcineva decat Caius. -Ce vrei?am marit eu furioasa. Dar nu mi-a raspuns .Statea cu ochii inchisi si ma privea zambind .Avea de gand sa-mi faca ceva .Asta era sigur .Caius nu era un vampir bun , el vroia mereu sa o distruga e Renemsee , pe mine sau chiar pe Edward .Vroia sa ne faca viata nefercita . L-am privit curioasa . Nu se miscase deloc . Timpul trecu si spre sfarsit-ul serii deschise ochi si vorbi : -Acum , totul se va termina aici , acum si pentru totdeauna , suse el si deodata aparura cativa vampiri in pelerine negre Incepusem sa alerg .Vroiam sa cap de ei .Simteam ca ceva se va intampla in curand .Probabil Caius vroia sa ne desparta pe mine si pe Edward .Dar vampirii au venit dupa mine .Reusisera sa ma prinda .Nu aveam cum sa scap .Caius avusese dreptate totul se sfarsise .Veni in fata mea si isi puse mana pe fruntea mea . Atunci s-a intamplat totul .Am uitat de toti , de familie si de toti pritenii mei .Acea zi imi schimbase viata .Ma facuse sa-l urasc .Sa vreau sa nu-l mai vad niciodata langa mine .Ma facuse sa-mi doresc sa-l omor .
| |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Acordul pentru fic. Sam Ian 02, 2010 12:10 am | |
| Imi place numele fic-ului. Desi e putin comun. Dar suna bine, si apreciez ca l-ati ales pe acesta. Eu va dau acordul. Vreau sa vad cum evolueaza povestea, sa vad de fapt pe cine ura Bella. Pe cine va uri. Succes la scris! Banuiesc ca o sa scrieti una un next, cealalta alt next, nu? Astept lamuriri prin PM. Nu posta nimic aici! | |
|
| |
Chocoholic Alice Lotte Beth Etoille
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: Acordul pentru fic. Vin Ian 22, 2010 11:18 pm | |
| 1.Numele ficului:Wild love username:crissy 2.Gen:drama,dragoste,umor. 3. - Spoiler:
-O Doamne chiar nu poti sa faci nimic cum trebuie?Zau asa stiu ca nu ai neuroni in cap dar totusi nu te poti stradui macar putin? “Cum m-am pricopsit eu cu un nebun ca asa?”numai la asta puteam sa ma gandesc.Nu imi mai pasa ca acum eram in sala de sport si faceam decoratiunile pentru petrecerea de Sfantul Valentin si ca juma de scoala se holba la noi.Tipul asta ma scotea din minti!La propriu! -Daca nu te deranjeaza poti sa te opresti din tipa!Uite este bine Miss 100% Perfectiune. M-am enervat, m-am intors pe calcaie si am plecat.Cum poate unul ca el sa ma enerveze?Cum putea unul ca Nate Black sa ma enerveze pe mine, Vanessa Isabella Angel Cornelia Dune?Mda sa nu uit sa nu ma mai gandesc la tot numele ca s-ar putea sa imi placa din nou.Dar ma rog...cum putea un simpu baiat sa ma infurie dupa vreo 2000 de ani de practica...nu ca eu asi fi fost mai mult decat o fata dar ce sa fac...nu imi pot alega familia.Altfel tata nu ar fi fost regele Demonilor, mama o zana elf si bunica si bunicu Zeus si Afrodita.Ca sa nu mai pomenesc de toate matusile si toti unchii la care toate talentele vrajitoresti, metamorfe sau alte talente sarisera cateva generatii si ajunsesera la mine.N-am ce face...asta-i viata.Cruda si nemiloasa.De la moarte parintilor nu credeam ca o sa ma mai pot enerva pe cineva dar uite ca tipul asta reuseste sa ma scoata din minti. -Wow taifunule...ce mai e astazi?
| |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Acordul pentru fic. Sam Ian 23, 2010 12:55 am | |
| ) Doamne. M-ai facut sa ma amuz. Imi place ideea de fic, mai ales ca ai bagat si personaje mistice acolo...foarte interesant! Ai grija mare la ortografie, pentru ca sti ca ai o problemuta cu asta. Primesti acordul. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Acordul pentru fic. Vin Feb 12, 2010 11:21 pm | |
| Cum am mai spus, acorduri se cer numai la mine! Nu mai dati PM celorlalti moderatori pentru ca ei oricum nu au acces la acea sectiune! Acordurile si scoaterea fic-urilor din arhiva se va cere aici! | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2944 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 27 Localizare : Undeva unde lumea va exista la infinit...
| Subiect: Re: Acordul pentru fic. Joi Feb 18, 2010 1:58 pm | |
| Nume :Clepsidra Iubirii Username:Crocevia di amore Gen:drama, dragoste,actiune 4. - Spoiler:
Nu puteam sa cred ca plecasem de langa el .Fusesem o fraiera .Dar vroiam sa fiu singura pentru un timp.Nu suportam gandul ca Renne numai era .Odata cu acest lucru , trecutul meu se schimbase foarte mult.Aflasem ceva de care aproape ca nu stia nimeni .Renee nu fusese mama mea adevarata.Pe acea femeie o chema Carolina , sotul ei , Damon , care fusese tatal meu , murise cu doua zile dupa ce m-am nascut eu si fratele meu . N-am stiut pana atunci ca aveam un frate .O persoana din trecut care inca traia si pe care o uram . Acum stiam tot , dar inca eram socata de aceste lucruri.Insa nu-mi puteam explica ceva:[b]De ce nu eram mai mare decat Edward acum?
PS:Si vreau sa-l deschid si pe celalalt:love without end | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Acordul pentru fic. Vin Feb 19, 2010 8:39 pm | |
| E dragut ficul, dar vad ca se scrie mult despre Twilight. Haideti, fiti creativi! Stiu ca se poate. Fie, ai acordul. Si ti-l scot si pe celalalt. | |
|
| |
| Subiect: Re: Acordul pentru fic. Lun Mar 29, 2010 1:07 am | |
| Nume : Intre doua lumi exista o poarta Unsername :Little Love For You Gen :Drama , actiune 4. - Spoiler:
,,Intre doua lumi exista o poarta,, . Aceste cuvinte imi rasunau mereu in minte .Le vedeam in mintea mea in fiecare noapte cand luminile lumii dispareau printre unbrele intunericului .Parca ar fi cev legat e acea ,,poarta,,. Dar nu intelegeam La ce se refera cand zicea ,,Intre doua lumi exista o poarta ,, .Era un mister care nu ma lasa niciodata sa dorm . Literele zburau fara sa dispara .Si cine erau aceste doua lumi ?
| |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Acordul pentru fic. Joi Apr 01, 2010 7:15 pm | |
| Primesti acordul. Scuze ca ti l-am dat atat de tarziu, dar nu am putut mai devreme. Poti sa iti postezi ficul, dar nu ai voie sa mai ceri acordul pentru alt fic. Intai trebuie sa termini unul din ele. | |
|
| |
| Subiect: Re: Acordul pentru fic. Mier Apr 28, 2010 1:11 pm | |
| Cred ca aici zic daca inchid un fic nu ? Asa deci vreau sa-mi inchid toate ficurile pentru ca numai scriu la niciun fic niciodata . | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Acordul pentru fic. Sam Mai 01, 2010 1:24 am | |
| Nu trebuie sa zici aici ca vrei sa iti inchizi ficurile. Sper ca nu e din vina vreunui user sau ceva. Pacat. | |
|
| |
| Subiect: Re: Acordul pentru fic. Mar Iun 01, 2010 6:46 pm | |
| So..... Ale stiu ca te zapacesc , dar poti sa-mi deschizi si mie ficul ,, Love without end ,, . Te rog frumos . | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Acordul pentru fic. Mar Iun 01, 2010 7:40 pm | |
| Ti-l scot, dar sper sa scri la el si sa nu ma faci sa il inchid din nou. Asteptam un next de la tine curand. | |
|
| |
the.dazzled.one <3 Jennifer Lee
Numarul mesajelor : 541 Data de inscriere : 30/11/2009 Varsta : 27 Localizare : in the middle of nowhere...
| Subiect: Re: Acordul pentru fic. Mar Iun 29, 2010 3:33 am | |
| Nume : Another sunrise Unsername: Cathy Gen: romantic, actiune 4. - Spoiler:
Viata Bellei si a lui Edward pare perfecta si pare ca nimic nu poate sa ii desparta. Insa, dupa o serie de intamplari neasteptate, ies la iveala legaturi noi si... Dusmani noi. Brusc, viata lor minunata se darama si incet-incet, legaturi puternice incep sa se destrame. O batalie pe viata si pe moarte, in care motto-ul este: "Ochi pentru ochi si dinte pentru dinte". Singura cale de a scapa este sa ramana uniti si puternici, lasand prejudecatile la o parte si sa lupte pana la capat. O poveste tumultoasa, plina de intrigi spumoase, care te tine in tensiune pana in ultimul moment.
| |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Acordul pentru fic. Mar Iun 29, 2010 9:56 pm | |
| Ai acordul Am vrut odata sa iti citesc ficul pe celalalt forum, dar nu am apucat. Uite ca apuc acum. | |
|
| |
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Acordul pentru fic. Lun Oct 11, 2010 12:32 am | |
| Numele user-ului:cookie.monster Numele topicului:Pedeapsa Gen:Sci-fi,drama - Spoiler:
:Ceasul din dreapta mea incepu sa sune ca un tren in gara.Eram totusi hotarata sa il ignor.Aveam de gand sa mai dorm o ora..sau poate doua sau poate pana maine...sau pentru totdeauna. Semnele asta aratau. Ca destinul meu avea la capatai o cruce de marmura inscriptionata cu un mesaj pompos si un sicriu in care imi voi dormi somnul de veci. Era o realitate cruda, dar mult mai adevarata decat orice gand de a ma face sa imi pierd umorul negru. Si toti aveau sa fie dezamagiti de mine, dar pana sa apuce cineva sa primeasca socoteala de la mine eu voi fii deja in al 13-lea cazan al iadului, zvarcolindu-ma in smoala pentru ca am incalcat legile naturii.
| |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Acordul pentru fic. Lun Oct 11, 2010 12:33 am | |
| Primesti acordul. De mult n-am mai citit ceva SF, deci e numai binevenit. Sper sa ne incanti cu multe capitole interesante. :* | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Acordul pentru fic. | |
| |
|
| |
| Acordul pentru fic. | |
|