| Romania , o tara poluata | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
×ღ×|Never.Alone Cezar Chil Hole
Numarul mesajelor : 2944 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 27 Localizare : Undeva unde lumea va exista la infinit...
| Subiect: Romania , o tara poluata Lun Dec 21, 2009 4:00 am | |
| Asa ce credeti despre ceea ce se intampla in romanai si nu numai ? despre poluare ? Ce ar trebui sa facem ca sa avem o tara mai curata ?
Ultima editare efectuata de catre Alice♥Bombonica in Lun Dec 21, 2009 2:18 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
Numarul mesajelor : 1863 Data de inscriere : 20/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Vid.
| Subiect: Re: Romania , o tara poluata Lun Dec 21, 2009 4:22 am | |
| =))) De parca s-ar putea face ceva in legatura cu poluarea....Lumii nu ii pasa..
Si oricum, asta e la nivel global.
PS: credeti se scrie impreunat:D | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Romania , o tara poluata Lun Dec 21, 2009 5:02 pm | |
| Hm? Daca s-ar putea face ceva ar fi foarte bine! Dar vedeti si voi...orice incercare esueaza! Mie mi-ar place sa fie tara noastra mai curata, dar cine sa o mentina asa? Noi, oamenii! Dar unele persoane nu sunt dispuse...mai bine arunca o guma sau o hartie pe jos, chiar daca cosul de gunoi era la 1 metru... Trebuie multa determinare si multa intelegere din partea oamenilor pentru a face Romanica o tara mai putin poluata. Oricum, bun topic. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2944 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 27 Localizare : Undeva unde lumea va exista la infinit...
| Subiect: Re: Romania , o tara poluata Lun Dec 21, 2009 6:19 pm | |
| - Citat :
- Hm? Daca s-ar putea face ceva ar fi foarte bine! Dar vedeti si voi...orice incercare esueaza!
Mie mi-ar place sa fie tara noastra mai curata, dar cine sa o mentina asa? Noi, oamenii! Dar unele persoane nu sunt dispuse...mai bine arunca o guma sau o hartie pe jos, chiar daca cosul de gunoi era la 1 metru... Trebuie multa determinare si multa intelegere din partea oamenilor pentru a face Romanica o tara mai putin poluata. Oricum, bun topic. Stiu , noi la scoala avem un club de ecologie si in fiecare an facem diferite activitati . Si eu cred ca sa avem o tara mai putin poluata sa nu mai aruncam gunoaiele la intamplare . Diriga incearca sa ia nu stiu ce act pentru a putea sa facem activitati inpotriva poluarii inafara scolii. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Romania , o tara poluata Lun Dec 21, 2009 6:35 pm | |
| Si la noi este...Green Life parca se numeste... Dar nu sunt multi care chiar iubesc natura si tara lor in asa fel incat sa putem sa avem si noi o tara frumoasa! | |
|
| |
| Subiect: Re: Romania , o tara poluata Lun Dec 21, 2009 6:44 pm | |
| - Citat :
- Si la noi este...Green Life parca se numeste...
Dar nu sunt multi care chiar iubesc natura si tara lor in asa fel incat sa putem sa avem si noi o tara frumoasa!
La noi e cam tot liceul . Suntem multi la noi . Elevii si profesorii de geografie . si facem tot felul de proiecte interesante. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Romania , o tara poluata Lun Feb 21, 2011 10:10 pm | |
| Toti facem magarii de proiecte, asa pe o zi doua, dar niciodata nu vine unu "ba , idiotilor, daca vreti tara curata , facem proiecte care sa tina lunii bune, poate chiar ani " . Ce dracu , sa vedem realitatea , daca mergi intr-o tara straina se simte ma, si aerul e mai curat , e altfel, nu stim sa ne iubim tara si se gasesc unu doi care sa aiba grija de ea :-j apoi 3-4 nu pot intretine o tara de nu stiu cat suprafata , doamne . Suntem naspa , nu toti dar si eu ma regasesc printre cei naspa ca si eu fac mizerie =))))))))))))))))))) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Romania , o tara poluata | |
| |
|
| |
| Romania , o tara poluata | |
|