| My creation is here now | |
|
+4ToxicBlood Ale. suicide.blonde ×ღ×|Never.Alone 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Chocoholic Alice Lotte Beth Etoille
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: My creation is here now Vin Dec 25, 2009 12:23 am | |
| Primul e absolt genial!!il adooor :x al doilea:no coment e superb realizat ultimul:wow! concluzie:imi plac de ma topesc x:x | |
|
| |
×ღ×|Never.Alone Cezar Chil Hole
Numarul mesajelor : 2944 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 27 Localizare : Undeva unde lumea va exista la infinit...
| Subiect: Re: My creation is here now Vin Dec 25, 2009 12:46 am | |
| - Citat :
- Primul e absolt genial!!il adooor :x
al doilea:no coment e superb realizat ultimul:wow!
concluzie:imi plac de ma topesc x:x Ma bucur ca-ti plac . sar putea sa mai fac in seara sta dar nu stiu sigur ,nu promit | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: My creation is here now Vin Dec 25, 2009 1:30 am | |
| Ultimele sunt super. Si revenind la fonturi, Control panel trebuie sa fie in My computer...sau dai Start - si in dreapta trebuie sa scrie pe undeva Control Panel...sper sa gasesti. Daca mai ai timp si inspiratie sa mai pui:* | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2944 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 27 Localizare : Undeva unde lumea va exista la infinit...
| Subiect: Re: My creation is here now Vin Dec 25, 2009 1:32 am | |
| - Citat :
- Ultimele sunt super.
Si revenind la fonturi, Control panel trebuie sa fie in My computer...sau dai Start - si in dreapta trebuie sa scrie pe undeva Control Panel...sper sa gasesti. Daca mai ai timp si inspiratie sa mai pui:* Da am gasit acuma . am sa mai pun daca mai am inspiratie daca nu mai steptati | |
|
| |
Active Fusion Graphician Vampire
Numarul mesajelor : 804 Data de inscriere : 04/12/2009 Varsta : 32 Localizare : Tecuci
| Subiect: Re: My creation is here now Vin Dec 25, 2009 2:14 am | |
| sunt frumoase, Laurooo!! evoluezi pe zi ce trece... tine-o tot asa! | |
|
| |
| Subiect: Re: My creation is here now Lun Apr 12, 2010 1:27 am | |
| Pai am facut 2 semnaturi in vacanta asta la Tecuci ca nu aveam net .Sper sa va placa .Dupa parerea mea sunt destul de dragute . PS :Nu ma intrebati ce s-a intamplat la prima pentru ca habar nu am . | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: My creation is here now Lun Apr 12, 2010 1:36 am | |
| Eu cred ca stiu ce s-a intamplat la prima. Cred ca ai facut documentul nou mare, dar l-ai marit si ai uitat de partea aia. Asa cred :-? E dragut, dar simplut. :d Iar cel cu Selena...um, cred ca ai pus cam multe buline. :p si nu's centrate. Ps. : semneaza-te. :p | |
|
| |
| Subiect: Re: My creation is here now Lun Apr 12, 2010 1:39 am | |
| Probabil asta s-a intamplat . E , fata de altii sunt incepatoare acuma si nu sunt prea priceputa la asa ceva . Nu prea stiu sa fac si cand fac nu prea imi iese cine stie ce . | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: My creation is here now Mar Mai 18, 2010 4:52 am | |
| Prima semnatura ti-a iesit chiar bine.Super-bine.Pacat ca e banda aia alba acolo:( Si in a doua,nu-mi place ca prima poza e cam neclara... In rest,bravo,ba:* | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: My creation is here now Vin Sept 10, 2010 10:19 pm | |
| Macar o creatie, sau galeria ajunge la arhiva in 3 zile. | |
|
| |
Active Fusion Graphician Vampire
Numarul mesajelor : 804 Data de inscriere : 04/12/2009 Varsta : 32 Localizare : Tecuci
| Subiect: Re: My creation is here now Sam Sept 11, 2010 6:48 am | |
| Am uitat sa dau comm la ultimele creatii... Sorry... Sunt destul de dragute, sa stii! Sa mai pui, mai! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: My creation is here now | |
| |
|
| |
| My creation is here now | |
|