| The Vampire Diaries | |
|
+4×ღ×|Never.Alone Ale. ToxicBlood Raindrop. 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: The Vampire Diaries Sam Mai 15, 2010 4:01 pm | |
| God! A fost un episod plin, dar plin de peripetii. Bine ca John a murit, chiar merita...si Katherine e nebuna =)) dar ma intreb cum nu si-a dat Damon seama ca e ea :-? sau si-a dat? Ma rog, mister total. Stefan chiar tine la fracsu' :x si eu tin la Damon =)) Bonnie e inca bitch, dar s-a mai imblanzit... Jer e un tampit...nu o sa moara, sunt sigura...si nici vampir nu devine. :-? Nu cred... O sa fierb in sucul propriu pana in septembrieee! ( | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: The Vampire Diaries Sam Mai 15, 2010 5:02 pm | |
| Va rooog. Va implor! Dati-mi si mie subtitrarea pentru episodu' 22. Va rog frumos. | |
|
| |
Jinx Alexiss Elenna Abrams
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: The Vampire Diaries Sam Mai 15, 2010 5:07 pm | |
| Si eu o caut , inca nu am gasit`o ca mi`e lene sa ma uit asa.. Voi a`ti gasit`o ?? | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: The Vampire Diaries Sam Mai 15, 2010 5:13 pm | |
| | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: The Vampire Diaries Sam Mai 15, 2010 9:37 pm | |
| Mersiiii din suflet ;x ! Acum o sa ma uit la intregime la el .. :-" | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: The Vampire Diaries Sam Mai 15, 2010 9:45 pm | |
| Cu mare placere :d Am observat totusi ca linkul nu merge decat daca il copiezi... Daca nu merge acolo, inceaca AICI. | |
|
| |
×ღ×|Never.Alone Cezar Chil Hole
Numarul mesajelor : 2944 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 27 Localizare : Undeva unde lumea va exista la infinit...
| Subiect: Re: The Vampire Diaries Mar Mai 25, 2010 1:09 am | |
| Vai , mama este prea atre .Am vazut si eu saptamana asta cele de seriale subtitrate si este prea tare .Abia astept sezonul .Episodul meu preferat este 11 si bineinteles ca personajul cel mai tare e Damon .I'M TEAM DAMON . Deci este super tare .Acuma ca aparu si Katherine .Vai super ! | |
|
| |
Chocoholic Alice Lotte Beth Etoille
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: The Vampire Diaries Mar Mai 25, 2010 1:35 am | |
| Ti-am zis eu ca o sa devi addicted daca te uiti la VD eu recunosc ca sunt dependenta de serial! my passion for vampires is completed only with VD =)) suna crazy dar din anumite perspective e mai bun decat twilight (am spus eu asta?) | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2944 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 27 Localizare : Undeva unde lumea va exista la infinit...
| Subiect: Re: The Vampire Diaries Mar Mai 25, 2010 1:44 am | |
| Da , ai spus-o . Deci este prea tare .Il ador . Adica , abia astept sezonul 2 , ca sunt foarte curioasa .Apropo , din septembrie e? | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: The Vampire Diaries Mar Mai 25, 2010 1:48 am | |
| Da....incepe in septembrie da am uitat data.... oricum e acceptabila pauza...nu ca la twilight....vreo 7 luni! | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: The Vampire Diaries Mar Mai 25, 2010 1:55 am | |
| - Chrystine a scris:
- Da....incepe in septembrie da am uitat data....
oricum e acceptabila pauza...nu ca la twilight....vreo 7 luni! Incepe in septembrie. Eu m-am speriat pentru ca unele seriale sunt anulate. Am crezut ca e si TDV, dar avem noroc. Trebuie totusi sa tinem cont ca Twilight a fost film, iar filmul dureaza mult sa il faci. Serialul se face la zi, si episoadele sunt usor de filmat, fata de film. | |
|
| |
| Subiect: Re: The Vampire Diaries Mar Mai 25, 2010 2:07 am | |
| Asta este deva - Citat :
- Eu m-am speriat pentru ca unele seriale sunt anulate. Am crezut ca e si TDV, dar avem noroc.
Ce vrei sa zici ca nu pricep . Eu am gasit un site unde le poti vedea online cu tot cu subtitrare pe ele .Si a fost tare . | |
|
| |
| Subiect: Re: The Vampire Diaries Mar Mai 25, 2010 2:12 am | |
| Ale se referea ca era posibilitatea sa nu se mai faca VD...ar fi fost oribil!!! eu sunt team stefan 100% e asa de cuuuteeee :x mereu imi plac tipii buni :x | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: The Vampire Diaries Mar Mai 25, 2010 2:13 am | |
| S-a anuntat inchiderea, terminarea sau anularea unor seriale. Sunt vreo 20 anulate...dar TDV nu e pe acolo! Dar este unul la care ma uitam si acum nu o sa mai fie! Nu mai stiu site-ul, ca ti l-as fi dat... | |
|
| |
| Subiect: Re: The Vampire Diaries Mar Mai 25, 2010 2:15 am | |
| Eu le-am descarcat de pe forumu VD...mereu au aia link de megaupload :x si le am de la 1 la 5 si de la 10 la 22.....ca primele le vazusem online...da dupa m-am prins ca online apar mai greu si mai simplu le descarc.....si subtitrarile...la ultimele le am multumita lu momy, pe care o lovea constiinta sa mi le dea pe la 11 noaptea (cand ma trezeam si eu sa le cer) si sfarsam pe la 12, plangand peste ursuleti ) | |
|
| |
| Subiect: Re: The Vampire Diaries Mar Mai 25, 2010 2:18 am | |
| - Citat :
- Ale se referea ca era posibilitatea sa nu se mai faca VD...ar fi fost oribil!!!
eu sunt team stefan 100% e asa de cuuuteeee :x mereu imi plac tipii buni :x Ar fi super naspa daca nu sar mai face .Eu sunt mereu team bad . So ... i'm team damon .Mereu imi place de tipii rai , deci imi place de damon . - Citat :
- S-a anuntat inchiderea, terminarea sau anularea unor seriale.
Sunt vreo 20 anulate...dar TDV nu e pe acolo! Dar este unul la care ma uitam si acum nu o sa mai fie! Nu mai stiu site-ul, ca ti l-as fi dat... A.... pai poate o sa-l gasesti intr-o zi si mi-l dai . | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
Numarul mesajelor : 1863 Data de inscriere : 20/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Vid.
| Subiect: Re: The Vampire Diaries Joi Dec 23, 2010 1:36 am | |
| Asaaa, pai nu am tinut pasul cand a inceput sezonul 2, asa ca de curand m-am apucat sa devorez episoadele. In 3 zile gataaa:x. In sezonul 1 eram team stefan, dar acum am trecut la Damon. E asa dragalasssss:x si chiar o iubeste pe elena, si surprinzator, in inteleg cum gandeste si de ce face ce face. Si Tyler a devenit interesant.:> Ma cam intriga elijah ala...nu-mi dau seama daca e bun sau rau...cred ca intre:)) Eu le vad pe vplay.ro. Am cateva conturi ca mai mult de 2 episoade nu te lasa sa vezi pe zi=)) Dar e calitate f buna si subtitrare si se incarca repede. Cateodata te mai pune sa astepti juma' de ora:-?? | |
|
| |
| Subiect: Re: The Vampire Diaries Joi Dec 23, 2010 1:42 am | |
| Eu mereu ramaneam in urma cu 2-3 episoade pana imi mai amintea mami ruffu sau pisi deea sa ma holbez ) am ramas fidela cu team stefan <3 e asaaa adorabil :x mai ales cand a intrat in mormant ca sa il salveze pe jerr :x dar mai nou imi place si de damon nu mai am ura aia profunda pentru el ) anyway mor pana la episodu urmator ( si sunt curioasa ce mai face kat :x imi cam place de ea....cel putin ultiemel 2-3 episoade mi-au schimbat parerea despre ea si ma gandeam sa va spun (cred ca stiti deja) ca Ian si Nina sunt suspecti ca sunt impreuna > < lovely :x in film cu Paul, in realitate cu Ian :x mi se pare perfect :x | |
|
| |
| Subiect: Re: The Vampire Diaries Joi Dec 23, 2010 1:46 am | |
| - Citat :
- anyway mor pana la episodu urmator (
si eu la fel .. =)) dar na' sunt sarbatorile etc, nu prea puteau sa filmele in perioada asta . | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
Numarul mesajelor : 1863 Data de inscriere : 20/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Vid.
| Subiect: Re: The Vampire Diaries Sam Ian 29, 2011 2:11 am | |
| Episodul 12 a fost GE-NI-AL. Am plans vreo 20 de minute Dupa ce s-a terminat:((( ( | |
|
| |
| Subiect: Re: The Vampire Diaries Dum Ian 30, 2011 12:17 am | |
| scuuuuze de off dar chiar nu am putut sa ma abtin....poza este superba :x abia astept sa vad episodul 12 x:x revin dupa ce il vad | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: The Vampire Diaries | |
| |
|
| |
| The Vampire Diaries | |
|