| Ce-ai primit de la mosul | |
|
+5the.dazzled.one <3 ×ღ×|Never.Alone Raindrop. Ale. Chocoholic 9 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Chocoholic Alice Lotte Beth Etoille
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Ce-ai primit de la mosul Dum Dec 06, 2009 12:48 am | |
| Mos Craciun sau Nicolae...nu conteaza...spuneti ce ati primit!!! | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Ce-ai primit de la mosul Dum Dec 06, 2009 12:54 am | |
| Pai inca nu a venit ) sa vina...mai tarziu ; Oricum eu primesc cadouri seara:)) adica atunci le vad... Tu ai primit deja? | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: Ce-ai primit de la mosul Dum Dec 06, 2009 12:58 am | |
| nu...dar m-am gandit sa deschid de azi topicu ca poate uit pana maine =))) | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
Numarul mesajelor : 1863 Data de inscriere : 20/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Vid.
| Subiect: Re: Ce-ai primit de la mosul Dum Dec 06, 2009 1:33 am | |
| Eu am primit deja:)) Mi-a trecut vremea cand credeam in mos:)) Am fost cu mama in oras si mi-am luat haineee:X Probabil ca tot o sa gasesc ceva dimineata, fiindca asa se intampla intotdeauna.Dulciuri..ceva... ) | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce-ai primit de la mosul Dum Dec 06, 2009 1:34 am | |
| haide mai nu fi negativista....mosu inca exista si sa sti ca mereu eu cer ceva In minte....si mosu aduce...si am avut odata grija sa nu stie nimeni ce am vrut si tot sa primesc!!! | |
|
| |
×ღ×|Never.Alone Cezar Chil Hole
Numarul mesajelor : 2944 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 27 Localizare : Undeva unde lumea va exista la infinit...
| Subiect: Re: Ce-ai primit de la mosul Dum Dec 06, 2009 1:40 am | |
| eu le-am primit deja acdourile , multe dulciuri , o palarie de mos craciun defapt craciunita si cartea Gazda | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
Numarul mesajelor : 1863 Data de inscriere : 20/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Vid.
| Subiect: Re: Ce-ai primit de la mosul Dum Dec 06, 2009 1:42 am | |
| Whatever... Adica...Cred in magie! Dar mosu`....Deja e prea mult. Fiecare dintre noi [copiii mari] stim ca toate cadourile sunt de la parinti.
Fiecare cu parerea lui... | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce-ai primit de la mosul Dum Dec 06, 2009 1:42 am | |
| wow ce misto de tine laura....eu sunt in suspans pana maine...la mintea mea de 3 ani ma astept la niste carti de colorat =)) | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2944 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 27 Localizare : Undeva unde lumea va exista la infinit...
| Subiect: Re: Ce-ai primit de la mosul Dum Dec 06, 2009 1:44 am | |
| stii doar ca nu asta ai sa primesti . e am avut noroc ca la mine dam cadourile cu cateva ore iinainte | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
| Subiect: Re: Ce-ai primit de la mosul Dum Dec 06, 2009 1:46 am | |
| - Ashley♥Miss a scris:
- eu le-am primit deja acdourile , multe dulciuri , o palarie de mos craciun defapt craciunita si cartea Gazda
Eu i-am zis lu` mom sa`mi ia Gazda+Ghidul ilustrat New Moon+ alte carti de Mos Craciun. Adica..nu stiu ce as mai vrea..poate`mi vin idei noi. @Crissy carti de colorat:)) credeam ca zici papusi:)) | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce-ai primit de la mosul Dum Dec 06, 2009 1:48 am | |
| nuuu....de alea am primit de ziua mea....2 ursuleti de plus ...ce vreti....ursuletii de plus nu au varsta+ca erau meeega pufosi!!!si ma mandresc ca la cei 13 ani ai mei am de la mosi si cadouri 250 de jucari din plus ) | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce-ai primit de la mosul Dum Dec 06, 2009 1:49 am | |
| deci eu ma duc sa vad daca este la mine ghidul si mi-l iau eu ca am cu ce | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
| Subiect: Re: Ce-ai primit de la mosul Dum Dec 06, 2009 1:52 am | |
| Si mie imi plac jucariile de plus, daca va vine sa credeti. la 15 ani =))
Mai ales ursuletii:X | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce-ai primit de la mosul Dum Dec 06, 2009 1:53 am | |
| si mie , am multi in camera mea , si imi plac muult . desi anul asta nu am primit , de obicei ori mama ori nana imi lua | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce-ai primit de la mosul Dum Dec 06, 2009 1:55 am | |
| mda eu (desi nu imi place sa recunosc) dorm cu 2 dintre ei....unul pe care il am de la trei luni si unul mai nou oricum eu vreau de craciun sa primesc niste plusuri noi pentru colectie....si vreo 4 carti si niste haine dragute | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce-ai primit de la mosul Dum Dec 06, 2009 1:57 am | |
| pai nu m-am gandit ce vreau de craciun , de mos craciun , o sa vad atunci , si eu dormeam cu ei acu 2 ani , dar lasa ca e super dupa parerea mea ca inca dormi cu ei | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Ce-ai primit de la mosul Dum Dec 06, 2009 3:00 am | |
| Eu am primit ) nu prea multe...pt. ca familia mea trece printr-o perioada grea... Am primit o carte [ Tatuaj cu sange de monstru (Cartea intai - Orfanul) de D.M. Cornish ] si am observat ca scrie pe ea 9-12 ani =)) deh, dar e de groaza :> ce conteaza:)) Si am mai primit un gel de dus Dove:X si miroase super:x | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce-ai primit de la mosul Lun Dec 07, 2009 12:34 pm | |
| - Citat :
- pt. ca familia mea trece printr-o perioada grea...
suntem alaturi de tine ale > < ....si ai mei la fel....dar s-a indurat unchimiu sa bage niste consistenta la cadou.Asa ca am primit: -niste heelyes negri absolut super -morti pana la apus (cartea lol)-ale mercie ca mi-ai zis ca e buna...mama a vazut ca odata ti-am raspuns si mi-a luat-o -Dulciuri -Dulciuri -un ursulet de plus(YES!!!!) -2 albume din colectia mari pictori si cam atat | |
|
| |
the.dazzled.one <3 Jennifer Lee
Numarul mesajelor : 541 Data de inscriere : 30/11/2009 Varsta : 27 Localizare : in the middle of nowhere...
| Subiect: Re: Ce-ai primit de la mosul Lun Dec 07, 2009 9:32 pm | |
| Eu am primit: -un inel superb de argint si cu un rubin in mijloc :X -cartea "Gazda" de Stephenie Meyer -un lup de plus :X -o veioza rosie -casti noi pentru computer -dulciuuuuri :X
De Craciun as vrea ghidul ilustrat Luna Noua si muuulte carti :X | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce-ai primit de la mosul Lun Dec 07, 2009 10:55 pm | |
| si tie iti place sa citesti???mama ce ne potrivim...toate! - Citat :
- -un inel superb de argint si cu un rubin in mijloc :X
WOW!!!ce taaare......crezi ca poti sa ii faci o poza???moooor de curiozitate..... | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Ce-ai primit de la mosul Mar Dec 08, 2009 3:37 pm | |
| Am fost asa ocupata ca n-am avut timp sa mai trec pe aici. Mosu' mi-a adus: -3 cutii de Toffifee:X -o bluza -o pereche de pantaloni -4 perchi de cercei -o penseta d-aia cool -alte dulciuri Acum Mosu care a venit la alte rude: -o cutie de bomboane -suc -3 parfumuri geniale -bani(5 milioane) Cam atat!Nu ma asteptam la mai mult de la Nicolae ca vreau mai mult de la Craciun!:X | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce-ai primit de la mosul Mier Dec 09, 2009 10:23 pm | |
| - Citat :
- -3 parfumuri geniale
-bani(5 milioane) mama kristo!!!eu asta cred ca primesc de craciun =))) | |
|
| |
Corynelle;x Loyal Vampire
Numarul mesajelor : 1589 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 30
| Subiect: Re: Ce-ai primit de la mosul Joi Dec 10, 2009 1:01 am | |
| | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Ce-ai primit de la mosul Joi Dec 10, 2009 2:29 am | |
| OMG! Plasma aia e pur si simplu geniala!:XSuperba!:X Ce norocoasa estiiiii!:X Vreau si iooooo! Mersi,Criss!Lasa ca e ceva pentru care merita sa astepti! | |
|
| |
Corynelle;x Loyal Vampire
Numarul mesajelor : 1589 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 30
| Subiect: Re: Ce-ai primit de la mosul Joi Dec 10, 2009 2:33 am | |
| - Krista a scris:
- OMG!
Plasma aia e pur si simplu geniala!:XSuperba!:X Ce norocoasa estiiiii!:X Vreau si iooooo! Mersi,Criss!Lasa ca e ceva pentru care merita sa astepti! si mie imi place:X nu ma prea uit eu la tv dar da bine la decor:> | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce-ai primit de la mosul Vin Dec 11, 2009 3:11 pm | |
| - Citat :
- Cory suc la Plic a scris
:si mie imi place:X nu ma prea uit eu la tv dar da bine la decor ce noroc ai ca ti-a luat plasma . e , desi as vrea cred ca tot de decor ar fi , pentru ca nu prea ma mai uit la teklevizor nici eu . - Citat :
- -Krista a scris:
3 parfumuri geniale -bani(5 milioane waw , primescv si eu bani dar nu atatia . parfumuri nu prea primesc pentru nu prea vreau acuma | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Ce-ai primit de la mosul Vin Dec 11, 2009 3:33 pm | |
| Eu sunt maniaca parfumurilor,asa ca nu e de glumit cu mine.Parfumurile sunt necesare de sarbatori=)) Acum...Sa vedem ce aduce alalalt Mos,mancal-as...:> | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce-ai primit de la mosul Vin Dec 11, 2009 3:37 pm | |
| - Citat :
Eu sunt maniaca parfumurilor,asa ca nu e de glumit cu mine.Parfumurile sunt necesare de sarbatori=)) Acum...Sa vedem ce aduce alalalt Mos,mancal-as La mine sunt hainele , dar din pacate trebuie sa ma duc cu mama ca daca se duce singura uneori nu ea hainute frumoase de craciun . dar niciodata nu lipsesc de sub brad. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Ce-ai primit de la mosul Vin Dec 11, 2009 3:41 pm | |
| Daaa.. De alea am uitat sa spun=)) Hainele:X Iubesc hainele pe care mi le cumpara mama,sunt la moda,cool.Pacat ca pentru ea nu cumpara lucruri tocmai frumoase:( Oricum,haineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:X | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce-ai primit de la mosul Vin Dec 11, 2009 3:44 pm | |
| Mulllllte haine . Pi ccred ca le pun in varf pe lista de ccadouri pentru craciun . Mamam mea isi ea si ea haine frumoase si stie sa le aleaga ddar cateodata nu prea le potriveste cu gusturile mele .
E si pe langa astea vreau muuuulte dulciuri jici acelea nu trebuie sa lipseasca | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Ce-ai primit de la mosul Vin Dec 11, 2009 8:06 pm | |
| Si eu am plasma aproape ca aia :x dar nu am primit-o cadou, am cumparat-o ) Si s-ar putea sa imi cumpere tata laptop de Mos Craciun :X daca nu, oricum vreau sa imi mai iau 3-4 volume din Vampirii Sudului :x Sa-mi spui Cris daca iti place cartea :> | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce-ai primit de la mosul Sam Dec 12, 2009 1:57 am | |
| O adooor!!!e geniala!dar la naibi ca nu pot sa comand de pe net volumele uramatoare (( si nici nu se gasesc prin librari cred | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Ce-ai primit de la mosul Sam Dec 12, 2009 3:17 am | |
| Deci Mosu o sa-mi aduca niste blugi gri. Vine mama tanstosa cu o pereche de blugi in mana si-mi spune senina: ''Probeaza-i!Daca iti vin bine,o sa-i gasesti sub brad de Craciun,daca nu,te amagesti degeaba!'' O fost penal=)) | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce-ai primit de la mosul Sam Dec 12, 2009 3:19 am | |
| Doamne mai facut sa rad . afost tare faza Krista . Eu trebuie sa scriu scrisoarea pentru mos (mama) in cizmulita cu scrisori pentru mos pe acre o am in camera ac sa o gaseasca cand plec eu . | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Ce-ai primit de la mosul Sam Dec 12, 2009 3:35 am | |
| - Crissy a scris:
- O adooor!!!e geniala!dar la naibi ca nu pot sa comand de pe net volumele uramatoare (( si nici nu se gasesc prin librari cred
Stiu:x si mie imi place! Eu mi le comand! Tu de ce nu poti? In librarii ar trebui sa fie :-? trebuie doar sa cauti la Corint... | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce-ai primit de la mosul Dum Dec 20, 2009 7:10 pm | |
| Deci la mine Mos Craciun a juns cu un cadou in rest celelalte le aduce in seara din Ajunul Craciunului atunci acnd trebuie . Pana acum mi-a aduc un mp4 . nu aveam ce face trebuia sa ma ia si pe mine ca sa -mi placa si mie , nu numai lui .atat . Si de acum trebuie sa asteptam pana pe 24 seara toti ca sa primim acdourile . | |
|
| |
Bubu.love.you Thirsty Vampire
Numarul mesajelor : 258 Data de inscriere : 01/09/2009 Varsta : 30 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: Ce-ai primit de la mosul Dum Dec 20, 2009 10:10 pm | |
| poi io de la mos Nicolae am primit dulciuri..si o bluza... il astept si p mos craciun cu muuuuullllttte cadouri.... :X:X | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce-ai primit de la mosul Lun Dec 21, 2009 12:21 am | |
| A si acum am primit si ghidul new moon pana cuma , atat . in rest mai asteptam cu totii pana pe 24 | |
|
| |
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Ce-ai primit de la mosul Mier Feb 03, 2010 2:13 am | |
| Au trecut mosii de mult, asa ca topicul nu mai are niciun rost. TOPIC INCHIS SI ARHIVAT | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce-ai primit de la mosul | |
| |
|
| |
| Ce-ai primit de la mosul | |
|