| Kiss, kiss a killer, kitty play along <3 | |
|
+7Active Fusion ×ღ×|Never.Alone Ale. Chocoholic ToxicBlood suicide.blonde the.dazzled.one <3 11 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
the.dazzled.one <3 Jennifer Lee
Numarul mesajelor : 541 Data de inscriere : 30/11/2009 Varsta : 27 Localizare : in the middle of nowhere...
| Subiect: Kiss, kiss a killer, kitty play along <3 Lun Noi 30, 2009 9:57 pm | |
|
Ultima editare efectuata de catre miss.NOthing. in Mier Oct 06, 2010 12:29 am, editata de 2 ori | |
|
| |
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Kiss, kiss a killer, kitty play along <3 Mar Dec 01, 2009 12:41 am | |
| Ce frumoase sunttt:x Sunt chiar foarte reusite; <3 | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Kiss, kiss a killer, kitty play along <3 Mar Dec 01, 2009 12:42 am | |
| Deci cred ca tu vrei sa ma omori cu zile. Toate sunt superbe!:X A doua cu Hillary Duff e favorita mea!:X Chiar te pricepi! Asteptam lucrarici noi cand mai faci!:* > < | |
|
| |
Chocoholic Alice Lotte Beth Etoille
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: Kiss, kiss a killer, kitty play along <3 Mar Dec 01, 2009 1:59 am | |
| wow te pricepi nu gluma :x o singura observatie:am eu imresia sau lasi cam mult loc liber. poate ca asta si vrei si daca e asa scuza-ma ! oricum si mie ca si kristei imi place a doua cu hillary duff. xoxo :* si astept lucrari noi :x luv you | |
|
| |
Numarul mesajelor : 541 Data de inscriere : 30/11/2009 Varsta : 27 Localizare : in the middle of nowhere...
| Subiect: Re: Kiss, kiss a killer, kitty play along <3 Mar Dec 01, 2009 3:15 am | |
| multumesc mult fetelor :* si chiar n-am observat ca las spatiul ala .... | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Kiss, kiss a killer, kitty play along <3 Mar Dec 01, 2009 3:24 am | |
| - Crissy a scris:
- wow te pricepi nu gluma :x
o singura observatie:am eu imresia sau lasi cam mult loc liber. poate ca asta si vrei si daca e asa scuza-ma ! oricum si mie ca si kristei imi place a doua cu hillary duff. xoxo :* si astept lucrari noi :x luv you Sunt de acord cu Cris Dar iti pun o intrebare : tu ai sau ai avut cumva site pe piczo? Pentru ca am vazut la un blend chestia aia cu competitii, about ... nu mai stiu exact. | |
|
| |
| Subiect: Re: Kiss, kiss a killer, kitty play along <3 Mar Dec 01, 2009 10:19 pm | |
| | |
|
| |
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Kiss, kiss a killer, kitty play along <3 Mar Dec 01, 2009 10:26 pm | |
| Prima e superbaaa:X Cea cu mistery...mie mi se pare ca e cam simpla... Ashley Tisdale...Cred ca ar fi trebuit sa folosesti o alta culoare. Albastrul ala nu arata prea frumos. Cel cu Brit e foarte luminos:)) da e frumos:* Cel cu Kris....E prea incarcat...si ar fi frumos sa fi pus poze diferite... a mai avut cateva din phtoshootul ala:p Vampirizarea e frumoasa, dar cred ca nu ar fi trebuit sa ii maresti asa buzele:)) Si ultimele 2 cred ca se potrivesc la manipulari:p Sunt frumoase toate<3 | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Kiss, kiss a killer, kitty play along <3 Mar Dec 01, 2009 10:26 pm | |
| Gosh :x random-urile sunt grozave!:X Si am observat ca blendurile le-ai facut in acelasi stil ; arata bine, bravo:* Si ultimile doua sunt manipulari )si ti-au iesit neasteptat de bine :> bravo:* Deh, vampirizarea e...nu stiu ) cum sa o numesc :-? Imi place ca i-ai facut cearcane si ochii sunt fabulosi. Culoarea pielii are fluctuatii...adica intr-o parte e mai deschisa si in alta mai inchisa. Buzele ... sunt mari ; zici ca sunt injectate cu botox. Buzele sunt singurul lucru care nu imi plac La mai multe:* Si sper sa nu te superi pe mine pt. criticile pe care le primesti, dar asa sunt eu | |
|
| |
| Subiect: Re: Kiss, kiss a killer, kitty play along <3 Mar Dec 01, 2009 10:54 pm | |
| nu ma supar,ca oricum e prima mea vampirizare si stiu ca nu e perfecta :"> | |
|
| |
×ღ×|Never.Alone Cezar Chil Hole
Numarul mesajelor : 2944 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 27 Localizare : Undeva unde lumea va exista la infinit...
| Subiect: Re: Kiss, kiss a killer, kitty play along <3 Mar Dec 01, 2009 11:03 pm | |
| O doamen , sunt extraordinar de superbe . Ultima e extra mega super tare . Am salvat-o in calculator . Mi-a placut foarte mult bravo Intrebare , sar putea sa ma insel , in ultima poza te-ai us pe tine? | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: Kiss, kiss a killer, kitty play along <3 Mar Dec 01, 2009 11:23 pm | |
| wow geniale noile lucrari!!imi place muult aia cu vanessa hudgens si ultimele sunt absolut WOW.....m-ai lasat cu gura cascata! | |
|
| |
| Subiect: Re: Kiss, kiss a killer, kitty play along <3 Mier Dec 02, 2009 12:06 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Kiss, kiss a killer, kitty play along <3 Mier Dec 02, 2009 12:15 am | |
| Vaaaaaai:x Deci jur:x E superba:x Gorgeous:X mirifica:x mirobolanta:x paradiziaca:x minunata:x awesome:x
Te pricepi mult baa:x Mai fa<3 | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Kiss, kiss a killer, kitty play along <3 Mier Dec 02, 2009 12:20 am | |
| Ome :O E superba vampirizarea! A iesit mult mai bine decat prima! > < Zici ca e Dracula:)) Imi plac buzele dar cred ca sangele ala nu trebuia sa stea asa :-? adica, trebuie sa curga in jos [ in sus sigur nu curge ) ] :-? Nu stiu, dar oricum :x e mirobolanta:X | |
|
| |
| Subiect: Re: Kiss, kiss a killer, kitty play along <3 Mier Dec 02, 2009 1:04 am | |
| | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Kiss, kiss a killer, kitty play along <3 Mier Dec 02, 2009 1:12 am | |
| Imi place colorizarea, dar e simpla pentru ce poti face tu acum Daca vrei poze pt. colorizare, nu ezita sa imi ceri am unele mai greute daca vrei sa incerci. Dar e frumoasa colorizarea> < | |
|
| |
| Subiect: Re: Kiss, kiss a killer, kitty play along <3 Mier Dec 02, 2009 1:21 am | |
| imi place enorm colorizarea :x daca vrei materile de colorizari poti sa imi ceri si mie...am destule :* defapt pasiunea mea este colorizarea | |
|
| |
| Subiect: Re: Kiss, kiss a killer, kitty play along <3 Mier Dec 02, 2009 1:29 am | |
| Vaaai:X E usoara, dar e superba:x Mie imi place foarte mult <3 | |
|
| |
| Subiect: Re: Kiss, kiss a killer, kitty play along <3 Mier Dec 02, 2009 1:43 am | |
| - Ale. [Super Granny Bupe] a scris:
Imi place colorizarea, dar e simpla pentru ce poti face tu acum Daca vrei poze pt. colorizare, nu ezita sa imi ceri am unele mai greute daca vrei sa incerci. Dar e frumoasa colorizarea> < ms ...daca poti sa imi trimiti prin PM cateva poze pt colorizari pls | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Kiss, kiss a killer, kitty play along <3 Mier Dec 02, 2009 1:52 am | |
| - Cathy a scris:
- Ale. [Super Granny Bupe] a scris:
Imi place colorizarea, dar e simpla pentru ce poti face tu acum Daca vrei poze pt. colorizare, nu ezita sa imi ceri am unele mai greute daca vrei sa incerci. Dar e frumoasa colorizarea> < ms ...daca poti sa imi trimiti prin PM cateva poze pt colorizari pls Desigur ca iti trimit mai ales ca m-ai si rugat. Numai putin sa le uploadez pe PhotoBucket. > < | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Kiss, kiss a killer, kitty play along <3 Mier Dec 02, 2009 1:53 am | |
| Vai! Cathy,deci colorizarea aiaultima e gorgeous. E superba!Esti de mii de ori mai buna ca mine.Eu nic nu stiu sa folosesc Paint Shop=)) Bravo!:*Sa mai faci! | |
|
| |
| Subiect: Re: Kiss, kiss a killer, kitty play along <3 Mier Dec 02, 2009 1:58 am | |
| - Ale. [Super Granny Bupe] a scris:
- Cathy a scris:
- Ale. [Super Granny Bupe] a scris:
Imi place colorizarea, dar e simpla pentru ce poti face tu acum Daca vrei poze pt. colorizare, nu ezita sa imi ceri am unele mai greute daca vrei sa incerci. Dar e frumoasa colorizarea> < ms ...daca poti sa imi trimiti prin PM cateva poze pt colorizari pls
Desigur ca iti trimit mai ales ca m-ai si rugat. Numai putin sa le uploadez pe PhotoBucket. > < ok,ms mult :* | |
|
| |
| Subiect: Re: Kiss, kiss a killer, kitty play along <3 Mier Dec 02, 2009 4:13 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Kiss, kiss a killer, kitty play along <3 Mier Dec 02, 2009 10:04 pm | |
| o doamne Cathy...nu sunt rele deloc!!!
la a doua am facut si eu vreo 2 versiuni la ea da a ta e mai expresiva!
daca mai vrei materile pentru colorizari pot si eu sa iti dau cateva! | |
|
| |
| Subiect: Re: Kiss, kiss a killer, kitty play along <3 Vin Dec 04, 2009 3:19 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Kiss, kiss a killer, kitty play along <3 Vin Dec 04, 2009 12:53 pm | |
| wow cathy a doua ti-a iesit perfect....si prima e super dar a doua e geniala!!!in ce program lucrezi? ca nici in psp nici in photobrush nu am reusit sa fac buzele si tenul asa de cool! oricum esti de-a dreptul geniala!! | |
|
| |
| Subiect: Re: Kiss, kiss a killer, kitty play along <3 Vin Dec 04, 2009 8:26 pm | |
| Ce sunt superbe:x Nu stiu cum le poti face asa:x Sunt:x <3 | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Kiss, kiss a killer, kitty play along <3 Vin Dec 04, 2009 9:39 pm | |
| So, a venit si Ale pe aici:)) Colorizari muuulte:X I . Imi place rozul, dar nu peste tot. sti la ce ma refer si prefer sa nu mai comentez:)) II . Imi place culoarea pielii :x si buzele sunt formidabile. Am vazut ca ai facut floarea roz, nu e rau. Ochii nu prea imi plac adica culoarea...pentru ca nu prea se vede. Mai mergea lucrat la ea. III . Imi place la nebunie:x Buzele, hainele, ochii sunt formidabili :x preferata mea pana acum. IV. :> imi place colorizarea aceasta. Ochii sunt fabulosi, la fel si buzele. Chiar si unghiile ti-au iesit bine! [ mie nu prea imi ies :"> ) ] Doar ca i-ai albit dintii asa de mult ) zici ca face reclama la Colgate :> Sper ca nu te-am suparat sau jignit in vreun fel, pentru ca nu intentionez asta. > < | |
|
| |
| Subiect: Re: Kiss, kiss a killer, kitty play along <3 Sam Dec 05, 2009 3:41 am | |
| | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Kiss, kiss a killer, kitty play along <3 Sam Dec 05, 2009 3:46 am | |
| Ma bucur ca nu te-ai suparat :">:* > < I. Imi place :x arata bine, dar cred ca ai exagerat putin cu lumina :"> Dar e bun , n-am ce zice. II. Goshhhh :X ce frumoss > < Imi place tot,de la efect, poze pana la scris. Bravo!:* III. E cam ciudat acest blend...e prea mult verde :-? Dar imi place cum l-ai gandit. IV. =)) faza tare..."I am the lion, you are the limb, right? " =)) tare imortalizat ) Bravo, la mai multe> < | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Kiss, kiss a killer, kitty play along <3 Sam Dec 05, 2009 5:27 pm | |
| Ce,credeai ca te-am uitat? A doua e geniala!Deci am salvat-o in calculator.Sper sa nu te superi. A treia nu e cine-stie ce!Dar bine ca ultima compenseaza toate greselile posibile: ))Superba ultima!:X Sa mai faci! | |
|
| |
| Subiect: Re: Kiss, kiss a killer, kitty play along <3 Dum Dec 06, 2009 4:09 am | |
| ms fetele stiu ca al treilea blend e mai ciudat...deh,e de acum un an..e primul meu blend cu twilight Asa...Am modificat o poza de la sedinta foto pentru Harper's Bazaar cu Rob&Kris... https://2img.net/h/oi45.tinypic.com/2vx3zfd.png(Ed&Bella la nunta ) | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Kiss, kiss a killer, kitty play along <3 Dum Dec 06, 2009 4:30 am | |
| | |
|
| |
Active Fusion Graphician Vampire
Numarul mesajelor : 804 Data de inscriere : 04/12/2009 Varsta : 32 Localizare : Tecuci
| Subiect: Re: Kiss, kiss a killer, kitty play along <3 Lun Dec 07, 2009 1:48 am | |
| toate imi plac foarte mult :X dar tu stii ca imi plac pe unele le stiam sa mai faci, amii! :* | |
|
| |
| Subiect: Re: Kiss, kiss a killer, kitty play along <3 Lun Dec 07, 2009 12:58 pm | |
| vai mama cat imi place ultima x:x si alea cu twilight...no coment!genius!!!! mai faci nu? | |
|
| |
| Subiect: Re: Kiss, kiss a killer, kitty play along <3 Lun Dec 07, 2009 8:49 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Kiss, kiss a killer, kitty play along <3 Lun Dec 07, 2009 9:30 pm | |
| Prima chestie e foarte draguta si foarte simpla:)) Primul blend cu Ashley Tisdale e nice, dar e foarte incarcat. Cred ca ar mai fi trebuit sa dai din baloanele alea:-?? Al doilea blend cu Ahley e superb:x magnific:x
Dupaia...blendu ala cu "Try to keep these magic moments" e ciudat:)) sau am eu gusturi ciudate:)) "Believe in Crazy" e foarte techno. Imi place:p Si ala ultimu:x E perfect:x
Colorizarea cu Miley e draguta, dar tenul nu e prea potrivit. Ar mai fi trebuit pusa o nuanta de roz. Vampirizarea e buna, dar sangele ala care curge de la gura ei e ca un lac de unghii:-??
<3 | |
|
| |
Active Fusion Graphician Vampire
Numarul mesajelor : 804 Data de inscriere : 04/12/2009 Varsta : 32 Localizare : Tecuci
| Subiect: Re: Kiss, kiss a killer, kitty play along <3 Lun Dec 07, 2009 10:09 pm | |
| frumoase toate! pe unele le stiam...pe altele nu mai vreau!!! | |
|
| |
| Subiect: Re: Kiss, kiss a killer, kitty play along <3 Lun Dec 07, 2009 11:29 pm | |
| no coment superbe....mai ales ultimele blenduri...si colorizarea :x sa mai pui !!! :x xoxo | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Kiss, kiss a killer, kitty play along <3 | |
| |
|
| |
| Kiss, kiss a killer, kitty play along <3 | |
|