| My poems | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Active Fusion Graphician Vampire
Numarul mesajelor : 804 Data de inscriere : 04/12/2009 Varsta : 32 Localizare : Tecuci
| Subiect: Re: My poems Dum Dec 13, 2009 5:04 am | |
| wow! Laura! toate sunt asa de...n-am cuvinte... jos palaria! a! si am observat ca multe din poeziile tale sunt despre stele, soare, cer & co. bravo! foarte frumoase | |
|
| |
×ღ×|Never.Alone Cezar Chil Hole
Numarul mesajelor : 2944 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 27 Localizare : Undeva unde lumea va exista la infinit...
| Subiect: Re: My poems Joi Ian 28, 2010 6:54 pm | |
| - Citat :
- wow! Laura!
toate sunt asa de...n-am cuvinte... jos palaria! a! si am observat ca multe din poeziile tale sunt despre stele, soare, cer & co. bravo! foarte frumoase Multumesc . Ma bcuur ca-ti lac . Am sa mai fac dar cand imi vine inspiratie . stii problema , pana de inspiratie. As vrea ca cineva sa mute acest topic la arhiva sau la dropped , ca numai am idei si nici timp sa scriu .Poate o sa-l redeschid curand. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: My poems Joi Ian 28, 2010 11:03 pm | |
| Topic mutat la arhiva la cererea autoarei. Cand vrei sa il redeschizi, da-mi un PM. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: My poems Mar Feb 02, 2010 1:39 am | |
| Topic redeschis la cererea autoarei. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2944 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 27 Localizare : Undeva unde lumea va exista la infinit...
| Subiect: Re: My poems Mar Feb 02, 2010 3:37 pm | |
| Ultimul cuvant...
Un ultim cuvant Mai am pe acest pamant Cu lacrima luata de vant Fac un juramant Voi fi langa tine mereu Cand vei fi la greu Nu te voi uita Vei ramane mereu in inima mea La capul tau voi plange Un an si o viata inima mea se va frange Ochii unui inger voi privi Pentru ca numai pe ei ii pot iubi Acum , un singur trandafir Voi lasa pe o inima de safir Si cu un ultim cuvant Vars o lacrima pe al tau mormant | |
|
| |
Chocoholic Alice Lotte Beth Etoille
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: My poems Mar Feb 02, 2010 3:42 pm | |
| Vaaaiii x cat de trista poate fi si cat de frumoasa :X - Citat :
- Vei ramane mereu in inima mea
La capul tau voi plange Un an si o viata inima mea se va frange Ochii unui inger voi privi GENIAL :X deci no coment...este perfecta :x mie imi place genul asta de poezii si a ta ma atinge la corason :"> | |
|
| |
| Subiect: Re: My poems Mar Feb 02, 2010 3:47 pm | |
| - Citat :
- Vaaaiii x
cat de trista poate fi si cat de frumoasa :X Vei ramane mereu in inima mea La capul tau voi plange Un an si o viata inima mea se va frange Ochii unui inger voi privi - Citat :
- Vei ramane mereu in inima mea
La capul tau voi plange Un an si o viata inima mea se va frange Ochii unui inger voi privi GENIAL :X
deci no coment...este perfecta :x mie imi place genul asta de poezii si a ta ma atinge la corason :">
Ma bucur ca-ti place criss.Am sa mai pun cand mai fac si cand mai am inspiratie. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 804 Data de inscriere : 04/12/2009 Varsta : 32 Localizare : Tecuci
| Subiect: Re: My poems Mar Feb 02, 2010 5:41 pm | |
| Wow! E super! E frumoasa! E trista... Bravo, mai, Laura! La cat mai multe! | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: My poems Mar Feb 02, 2010 11:32 pm | |
| Imi place nu uita de semnele de punctuatie. Infara de astea...e foarte buna, nu am ce zice! Bravo. | |
|
| |
| Subiect: Re: My poems Mar Feb 02, 2010 11:50 pm | |
| Ma bucur ca va place .Ideea mi-a venit aseara la 11:20 fix .Am sa mai fac diseara si le pun maine dupa amiaza cand am timp . | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: My poems Vin Sept 10, 2010 10:21 pm | |
| O poezie noua in urmatoarele 3 zile sau topicul ajunge la arhiva. | |
|
| |
| Subiect: Re: My poems Mier Sept 15, 2010 9:38 pm | |
| Cateva poezii noi :
Durere
Ul vis alb se asterne in inima mea O urma de durere gasesc in privirea ta A cazut un singur fulg intr-o vara Si-am vazut ca e defapt, iarna.
Mi-ai furat amintiri si dorinte Si o data cu ele , singurele sperante Nu-mi pot aminti nimic din ce a fost Pentru ca acum chiar nu are rost
N-am uitat , acea seara de vara Imi doream ca nimic sa nu dispara S-a scurs timpul si am plecat Acum am disprut!Tu nu m-ai ajutat!
Credeam in minciuni Numai visez acum la minuni Imi voi lua la revedere Si voi uita de durere
Elemente....
Stiu doar ca: foc Este o inima oprita in loc Arde mereu in fiecare noapte Pana cand totul ajunge departe
Imi aduc aminte ca: apa Am vazut printr-o inima sparta Cand totul parea uitat Privit o data si aruncat
Am simtit sub picioare: pamant In prima zi cand am zis un cuvant Stiam ca este primul pas Si nu voi vrea sa ma las
Am plutit in vant Fara sa zic vreun amanunt Mi-am pus o dorinta la stele Si mi-au facut-o cadou in visele mele
Ajungeam la super energie Cand totul era numai magie Fortele naturii ma ajutau Apoi fara sa stiu dispareau
Doar dorinta
Visand fara sa stii la stele Iti doresti sa ai o ultima dorinta Ca atunci cand o vor auzi, ele Sa o faca fiinta, o singura dorinta
Pe malul marii intr-o noapte Te gandesti la viata, la o noua speranta Auzind prin spate incet, un milion de soapte Ce o sa-ti spuna ca vei avea o noua fata
O singura dorinta valoroasa Te va schimba in fiecare minut Si o sa te puna fata in fata Dar mai ai doar un cuvant
Inchide ochii si viseaza la ceva placut Vorbeste, sopteste dar pune-ti o dorinta Acum mai ai doar un minut Si totul va lua fiinta
S-a terminat!Priveste inainte! Ai avut doar o drinta Dar adu-ti putin aminte! Ca tot ce a fost , este dorinta! | |
|
| |
| Subiect: Re: My poems Joi Sept 16, 2010 2:51 am | |
| Wow! Poezioare noi! Imi plac sa stii! :* Te pricepi, dar stiai asta! La cat mai multe, Laura! | |
|
| |
the.dazzled.one <3 Jennifer Lee
Numarul mesajelor : 541 Data de inscriere : 30/11/2009 Varsta : 27 Localizare : in the middle of nowhere...
| Subiect: Re: My poems Joi Sept 16, 2010 4:23 am | |
| Sunt super noile poezii! Cel mai mult imi place a doua, cea cu elementele. E preferata mea! Sa mai faci, pentru ca sunt foarte frumoase! > < | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: My poems Sam Sept 18, 2010 2:12 am | |
| Mie sincer imi place ultima. Se vede ca ai mai evoluat din acest punct de vedere, poeziile suna altfel, mi se par mult mai bune. Si te felicit pentru asta. ^ ^ La cat mai multe. :* | |
|
| |
| Subiect: Re: My poems Mier Sept 22, 2010 12:50 am | |
| Asa cum v-am promis poezie noua ...
Copilarie
Am avut seara un vis Dar din pacate e mai greu de descris Incearca sa traiesti o clipa prin mine Sa vezi cum e vazuta lumea, decat tine
TRaind printre amintirile din trecut Am ajuns intr-un loc nemaintalnit Printre miii de foi de safir O minte de copil , admir
Cateva randuri scrise incet Pe o ultima foaie dintr-un caiet ,,Mie dor de tine copilarie De jocuri, de vara , de veslie
Pentru mine , lumea era a mea O tineam in mana, o bucuram candva O, dulce copilarie A unui copil cu palarie
Unde ai plecat? Ti-ai luat ramas bun si ai uitat Nu te-ai mai uitat inapoi Ai vrut sa te desparti de noi
Doar atat a mai fost Cateva cuvinte ...fara rost Sau poate vor conta candva Copilarie doar in inima mea
Nu a fost doar un vis Erau niste sentimente in scris Niste trairi , printr-o melodie Imi voi aminti de tine, copilarie! | |
|
| |
| Subiect: Re: My poems Joi Sept 23, 2010 4:38 am | |
| E draguta si asta! - Citat :
- Cateva randuri scrise incet
Pe o ultima foaie dintr-un caiet ,,Mie dor de tine copilarie De jocuri, de vara , de veslie Strofa asta e preferata mea! | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: My poems Sam Sept 25, 2010 8:38 pm | |
| Ce mi-e dor de copilarie, ca tot vorbeam de ea :-< - Citat :
- Doar atat a mai fost
Cateva cuvinte ...fara rost Sau poate vor conta candva Copilarie doar in inima mea
Aici trebuia sa scri "au mai fost" (cuvinte). Mai sunt cateva greselute, dar imi place mult poezia. <3 Talentato > < | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: My poems | |
| |
|
| |
| My poems | |
|