Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Wild Child Sam Sept 26, 2009 6:05 pm | |
| Scurta descriere: "Wild child" este povestea unei adolescente rebele in varsta de 16 ani pe nume Poppy Moore, care locuieste in Los Angeles si duce o viata de huzur, manuind carti de credit cu sume nelimitate de bani pe ele si fiind inconjurata de o multime de asa-zisi prieteni, care depind de ea din punct de vedere financiar. Dupa moartea mamei sale, survenite in urma cu 5 ani, Poppy a fost rasfatata peste masura de catre tatal ei Gerry Moore, iar comportamentul ei iresponsabil si nepoliticos a lasat mult de dorit, motiv pentru care acesta se decide sa o trimita sa studieze la o scoala de fete foarte stricta din Anglia. Facandu-si un nou cerc de prieteni, care nu ii accepta fitele si nu se lasa impresionati de atitudinea ei superioara si nonconformista si fiind supravegheata indeaproape de catre directoarea scolii - doamna Kingsley - Poppy sfarseste prin a se adapta la noul liceu, cu atat la mult cu cat descopera ca si mama sa invatase aici in tinerete si chiar se indragosteste de Freddie, baiatul directoarei, motiv pentru care se gandeste serios daca ar fi cazul sa se mai intoarca in Statele Unite ale Americii sau sa ramana in tara adoptiva. * Titlu: Wild Child - Copil salbatic * Data lansare (SUA): 2008 * Perioda filmare: Iunie 2007 - Septembrie 2007 * Buget: 20,000,000 $ * Incasari weekend: 6,000 $ * Incasari totale: 32,100 $ Am vazut filmul...nici nu mai stiu pe ce loc sa il clasez...la cate filme am vazut... | |
|
Corynelle;x Loyal Vampire
Numarul mesajelor : 1589 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 30
| Subiect: Re: Wild Child Sam Sept 26, 2009 7:33 pm | |
| super film:X:X imi place mult..:X | |
|
Chocoholic Alice Lotte Beth Etoille
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: Wild Child Lun Dec 07, 2009 11:54 pm | |
| superb filmul....m-a facut sa plang.....l-a vazut intr-o zi inainte de scoala.... briliant! | |
|
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Wild Child Vin Dec 11, 2009 11:25 pm | |
| - Crissy a scris:
- superb filmul....m-a facut sa plang.....l-a vazut intr-o zi inainte de scoala.... briliant!
Si mie mi-a placut:x si m-a facut sa plang...in unele secvente... Doza de poze aici. | |
|